קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות1
מגזין

עוגת פודינג דובדבן מצופה שוקולד

עוגת פודינג דובדבן מצופה שוקולד
צריך קינוח טבעוני? עוגת פודינג דובדבן מצופה שוקולד יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 234 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם תמצית vanillan, סוכר חום, יוגורט סויהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי blog.fatfreevegan.com. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת פודינג דובדבן מצופה שוקולד, עוגת פודינג דובדבנים מצופה שוקולד-פאי fait או פרפה, ו עוגת דובדבנים מצופה שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את הדובדבנים קפואים לשניים (זה הכי קל לעשות את זה בזמן שהם קפואים).
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
2
שים אותם בקערה ומערבבים 1 כפית סוכר ותמצית רום, אם באמצעות. אפשר להם לשבת בטמפרטורת החדר עד שהם הפשירו לחלוטין ולהיות עסיסיים, 1-2 שעות. שמן או תרסיס פאן 4 7-אונקיה ramekins. מחממים התנור ל 177°.
מרכיבים שתצטרך
תמצית רוםתמצית רום
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מערבבים יחד את הסוכר החום ו 2 כפות אבקת קקאו ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
4
יוצקים את המיצים את הדובדבנים לתוך כוס מדידה. לחץ קלות על הדובדבנים כדי לקבל את כל המיץ (היה לי על 1/4 כוס).
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
5
מפזרים את עמילן התירס על הדובדבנים ומערבבים היטב. מחלקים את הדובדבנים באופן שווה בין 4 ramekins. בקערה בינונית, לשלב את הקמח, מלח, 1/3 כוס סוכר, 1 1/2 כפות קקאו, ואבקת אפייה. מערבבים בתמצית וניל, יוגורט סויה, וסומילק. (
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
יוגורט סויהיוגורט סויה
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
סוימילקסוימילק
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
התערובת תהיה עבה מאוד.) ירידה על ידי כפות על דובדבנים ב ramekins, חלוקת שווה ביניהם. חלק כדי לכסות את הדובדבנים.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
מפזרים את תערובת הסוכר החום באופן שווה על הבלילה, על 2 כפות לכל ramekin. השתמש בכפית כדי לאזן את צמרות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
מוסיפים מים רותחים למיץ הדובדבן עד לקו 3/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ דובדבניםמיץ דובדבנים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
9
יוצקים או כפית אותו בעדינות על הסוכר החום ב ramekins, על 3 כפות לכל ramekin.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
10
מניחים את ramekins בתנור ואופים במשך כ 25-30 דקות, עד צמרות להופיע יבש בעיקר (הם צריכים להיות מפוספסים עם אזורים כהים יותר, רטובים למראה) ורוטב מבעבע סביב הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
11
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר במשך 15 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה