קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות1
מגזין

עוגת פודינג דובדבן מצופה שוקולד

עוגת פודינג דובדבן מצופה שוקולד
צריך קינוח טבעוני? עוגת פודינג דובדבן מצופה שוקולד יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 234 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם תמצית vanillan, סוכר חום, יוגורט סויהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי blog.fatfreevegan.com. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת פודינג דובדבן מצופה שוקולד, עוגת פודינג דובדבנים מצופה שוקולד-פאי fait או פרפה, ו עוגת דובדבנים מצופה שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את הדובדבנים קפואים לשניים (זה הכי קל לעשות את זה בזמן שהם קפואים).
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
2
שים אותם בקערה ומערבבים 1 כפית סוכר ותמצית רום, אם באמצעות. אפשר להם לשבת בטמפרטורת החדר עד שהם הפשירו לחלוטין ולהיות עסיסיים, 1-2 שעות. שמן או תרסיס פאן 4 7-אונקיה ramekins. מחממים התנור ל 177°.
מרכיבים שתצטרך
תמצית רוםתמצית רום
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מערבבים יחד את הסוכר החום ו 2 כפות אבקת קקאו ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
32 עוגיות אוראו, קצוצות גס32 עוגיות אוראו, קצוצות גס
4
יוצקים את המיצים את הדובדבנים לתוך כוס מדידה. לחץ קלות על הדובדבנים כדי לקבל את כל המיץ (היה לי על 1/4 כוס).
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
5
מפזרים את עמילן התירס על הדובדבנים ומערבבים היטב. מחלקים את הדובדבנים באופן שווה בין 4 ramekins. בקערה בינונית, לשלב את הקמח, מלח, 1/3 כוס סוכר, 1 1/2 כפות קקאו, ואבקת אפייה. מערבבים בתמצית וניל, יוגורט סויה, וסומילק. (
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (18.25 אונקיות) של תערובת עוגה טבעיתחבילה אחת (18.25 אונקיות) של תערובת עוגה טבעית
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
יוגורט סויהיוגורט סויה
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
סוימילקסוימילק
נייר אורזנייר אורז
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
התערובת תהיה עבה מאוד.) ירידה על ידי כפות על דובדבנים ב ramekins, חלוקת שווה ביניהם. חלק כדי לכסות את הדובדבנים.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
מפזרים את תערובת הסוכר החום באופן שווה על הבלילה, על 2 כפות לכל ramekin. השתמש בכפית כדי לאזן את צמרות.
מרכיבים שתצטרך
32 עוגיות אוראו, קצוצות גס32 עוגיות אוראו, קצוצות גס
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
מוסיפים מים רותחים למיץ הדובדבן עד לקו 3/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ דובדבניםמיץ דובדבנים
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
9
יוצקים או כפית אותו בעדינות על הסוכר החום ב ramekins, על 3 כפות לכל ramekin.
מרכיבים שתצטרך
32 עוגיות אוראו, קצוצות גס32 עוגיות אוראו, קצוצות גס
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
10
מניחים את ramekins בתנור ואופים במשך כ 25-30 דקות, עד צמרות להופיע יבש בעיקר (הם צריכים להיות מפוספסים עם אזורים כהים יותר, רטובים למראה) ורוטב מבעבע סביב הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
11
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר במשך 15 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק