קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות1
מגזין

עוגת פודינג דובדבן מצופה שוקולד

עוגת פודינג דובדבן מצופה שוקולד
צריך קינוח טבעוני? עוגת פודינג דובדבן מצופה שוקולד יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 234 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם תמצית vanillan, סוכר חום, יוגורט סויהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי blog.fatfreevegan.com. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת פודינג דובדבן מצופה שוקולד, עוגת פודינג דובדבנים מצופה שוקולד-פאי fait או פרפה, ו עוגת דובדבנים מצופה שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את הדובדבנים קפואים לשניים (זה הכי קל לעשות את זה בזמן שהם קפואים).
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
2
שים אותם בקערה ומערבבים 1 כפית סוכר ותמצית רום, אם באמצעות. אפשר להם לשבת בטמפרטורת החדר עד שהם הפשירו לחלוטין ולהיות עסיסיים, 1-2 שעות. שמן או תרסיס פאן 4 7-אונקיה ramekins. מחממים התנור ל 177°.
מרכיבים שתצטרך
תמצית רוםתמצית רום
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מערבבים יחד את הסוכר החום ו 2 כפות אבקת קקאו ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
כָּתֵףכָּתֵף
4
יוצקים את המיצים את הדובדבנים לתוך כוס מדידה. לחץ קלות על הדובדבנים כדי לקבל את כל המיץ (היה לי על 1/4 כוס).
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
5
מפזרים את עמילן התירס על הדובדבנים ומערבבים היטב. מחלקים את הדובדבנים באופן שווה בין 4 ramekins. בקערה בינונית, לשלב את הקמח, מלח, 1/3 כוס סוכר, 1 1/2 כפות קקאו, ואבקת אפייה. מערבבים בתמצית וניל, יוגורט סויה, וסומילק. (
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
יוגורט סויהיוגורט סויה
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
סוימילקסוימילק
נייר אורזנייר אורז
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
התערובת תהיה עבה מאוד.) ירידה על ידי כפות על דובדבנים ב ramekins, חלוקת שווה ביניהם. חלק כדי לכסות את הדובדבנים.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
מפזרים את תערובת הסוכר החום באופן שווה על הבלילה, על 2 כפות לכל ramekin. השתמש בכפית כדי לאזן את צמרות.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
מוסיפים מים רותחים למיץ הדובדבן עד לקו 3/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ דובדבניםמיץ דובדבנים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
9
יוצקים או כפית אותו בעדינות על הסוכר החום ב ramekins, על 3 כפות לכל ramekin.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
10
מניחים את ramekins בתנור ואופים במשך כ 25-30 דקות, עד צמרות להופיע יבש בעיקר (הם צריכים להיות מפוספסים עם אזורים כהים יותר, רטובים למראה) ורוטב מבעבע סביב הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי רב-גרעיני מבושל חםספגטי רב-גרעיני מבושל חם
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
11
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר במשך 15 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד