צריך קינוח טבעוני? עוגת פודינג דובדבן מצופה שוקולד יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 234 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם תמצית vanillan, סוכר חום, יוגורט סויהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי blog.fatfreevegan.com. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת פודינג דובדבן מצופה שוקולד, עוגת פודינג דובדבנים מצופה שוקולד-פאי fait או פרפה, ו עוגת דובדבנים מצופה שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים את הדובדבנים קפואים לשניים (זה הכי קל לעשות את זה בזמן שהם קפואים).
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולד
2
שים אותם בקערה ומערבבים 1 כפית סוכר ותמצית רום, אם באמצעות. אפשר להם לשבת בטמפרטורת החדר עד שהם הפשירו לחלוטין ולהיות עסיסיים, 1-2 שעות. שמן או תרסיס פאן 4 7-אונקיה ramekins. מחממים התנור ל 177°.
מרכיבים שתצטרך
תמצית רום
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מערבבים יחד את הסוכר החום ו 2 כפות אבקת קקאו ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
4
יוצקים את המיצים את הדובדבנים לתוך כוס מדידה. לחץ קלות על הדובדבנים כדי לקבל את כל המיץ (היה לי על 1/4 כוס).
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולד
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
5
מפזרים את עמילן התירס על הדובדבנים ומערבבים היטב. מחלקים את הדובדבנים באופן שווה בין 4 ramekins. בקערה בינונית, לשלב את הקמח, מלח, 1/3 כוס סוכר, 1 1/2 כפות קקאו, ואבקת אפייה. מערבבים בתמצית וניל, יוגורט סויה, וסומילק. (
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
יוגורט סויה
אפיית תלתלי שוקולד
סוימילק
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
התערובת תהיה עבה מאוד.) ירידה על ידי כפות על דובדבנים ב ramekins, חלוקת שווה ביניהם. חלק כדי לכסות את הדובדבנים.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולד
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
מפזרים את תערובת הסוכר החום באופן שווה על הבלילה, על 2 כפות לכל ramekin. השתמש בכפית כדי לאזן את צמרות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
מוסיפים מים רותחים למיץ הדובדבן עד לקו 3/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ דובדבנים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
9
יוצקים או כפית אותו בעדינות על הסוכר החום ב ramekins, על 3 כפות לכל ramekin.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
10
מניחים את ramekins בתנור ואופים במשך כ 25-30 דקות, עד צמרות להופיע יבש בעיקר (הם צריכים להיות מפוספסים עם אזורים כהים יותר, רטובים למראה) ורוטב מבעבע סביב הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו