קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

עוגת פודינג חמאה חומה עם זיגוג חמוציות

עוגת פודינג חמאה חומה עם זיגוג חמוציות
גשו לסופר וקנו סוכר חום, רוטב חמוציות, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום ממרתה, עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום, ו עוגת פודינג תפוחים עם חמאה חומה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בטוחה במיקרוגל, מפזרים את הג ' לטין מעל 2 כפות מים ולתת לעמוד עד שהתרכך, 3 דקות. מיקרוגל בעוצמה גבוהה במשך 10 שניות, עד נמס. בכוס מדידה בטוחה למיקרוגל, מיקרוגל מוצקים חמאה חומים שמורים עם חלב, סוכר, 1/8 כפית קינמון וקמצוץ מלח עד חם.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מקציפים בג ' לטין ומקררים עד סט.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
בקערה, להקציף 3/4 כוס שמנת כבדה ושמנת חמוצה לפסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
להקציף את פודינג כדי לשחרר אותו, ואז לקפל לתוך הקצפת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
יוצקים את פודינג לתוך קינמון טוסט פירורים קרום; לקרר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
6
בקערה בטוחה למיקרוגל, ממיסים את השוקולד הלבן והחמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מוסיפים את הפירה בטטות, את 2 כפות הנותרים של שמנת כבדה 1/8 כפית קינמון וקמצוץ מלח; להקציף עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
נייר אורזנייר אורז
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
8
להעביר את גאנש בטטה לשקית מאפה מצויד בקצה רגיל 1/2 אינץ ' ומקרר עד מקורר מעט, 15 דקות. צינור 1 אינץ ' תלוליות סביב קצה העוגה. להכניס למקרר עד הגנאש מוגדר, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
9
יוצקים את מחית החמוציות על העוגה ומפיצים אותו באופן שווה עם גב כף. להכניס למקרר עד סט, לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
10
חותכים את העוגה לחתיכות ומגישים.