עוגת פודינג חמאה חומה עם זיגוג חמוציות
גשו לסופר וקנו סוכר חום, רוטב חמוציות, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום ממרתה, עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום, ו עוגת פודינג תפוחים עם חמאה חומה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בטוחה במיקרוגל, מפזרים את הג ' לטין מעל 2 כפות מים ולתת לעמוד עד שהתרכך, 3 דקות. מיקרוגל בעוצמה גבוהה במשך 10 שניות, עד נמס. בכוס מדידה בטוחה למיקרוגל, מיקרוגל מוצקים חמאה חומים שמורים עם חלב, סוכר, 1/8 כפית קינמון וקמצוץ מלח עד חם.
מקציפים בג ' לטין ומקררים עד סט.
בקערה, להקציף 3/4 כוס שמנת כבדה ושמנת חמוצה לפסגות רכות.
להקציף את פודינג כדי לשחרר אותו, ואז לקפל לתוך הקצפת.
יוצקים את פודינג לתוך קינמון טוסט פירורים קרום; לקרר במשך 30 דקות.
בקערה בטוחה למיקרוגל, ממיסים את השוקולד הלבן והחמאה.
מוסיפים את הפירה בטטות, את 2 כפות הנותרים של שמנת כבדה 1/8 כפית קינמון וקמצוץ מלח; להקציף עד חלקה.
להעביר את גאנש בטטה לשקית מאפה מצויד בקצה רגיל 1/2 אינץ ' ומקרר עד מקורר מעט, 15 דקות. צינור 1 אינץ ' תלוליות סביב קצה העוגה. להכניס למקרר עד הגנאש מוגדר, 10 דקות.
יוצקים את מחית החמוציות על העוגה ומפיצים אותו באופן שווה עם גב כף. להכניס למקרר עד סט, לפחות 30 דקות.
חותכים את העוגה לחתיכות ומגישים.