עוגת פודינג עם לימון
אם יש לך חמאה, תערובת פודינג לימון מיידי, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 19%. נסו עוגת פודינג לימון אירי, טריפל לימון בייבי עוגות עם קרם פודינג לימון, ו פודינג לימון חריף עם גלידת מרנג לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'. מקציפים צינה של מיקסר חשמלי קערת ערבוב מתכת או זכוכית במקפיא.
שלב קמח, 1/2 כוס ממתקים סוכר, חמאה, ומיץ לימון עם 2 מזלגות בקערה גדולה עד משולב היטב; הקש תערובת לתחתית של צלחת אפייה מוכנה.
אופים את הקרום בתנור שחומם מראש עד מוצק וחום זהוב קל, 20 עד 25 דקות.
לטאטא תערובת פודינג וחלב בקערה גדולה במשך 2 דקות; לאפשר לעמוד עד סט בשקט, על 3 דקות יותר.
Beat שמנת, שמנת חמוצה, סוכר 2/3 כוס ממתקים, ותמצית וניל בקערה הצוננת, באמצעות מקטרים צוננים, עד שהתערובת עבה ורך, 3 עד 5 דקות.
תערובת צריכה ליצור פסגות נוקשות כאשר חובטים מורמים ישר. מקררים תערובת קרם במשך 20 דקות כדי להמשיך להתעבות.
כפית פודינג לימון בשכבה זוגית על הקרום העליון עם תערובת קצפת בשכבה; מפזרים גרידת לימון.