סלט פסטה פארפאל מפוספס
סלט פסטה פארפאל מפוספס יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 400 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, מלח, ירקות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: סלט פסטה ים תיכוני (עניבת פרפר), סלט פסטה Farfalle עם ברוקולי פסטו, ו אטרנוט דלעת פטריות פארפאל פסטה.
הוראות
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את הפסטה במשך 10 עד 12 דקות או עד אל דנטה.
מסננים ומיד שוקעים במים קרים.
לנקז שוב. לשים לתוך קערה גדולה לזרוק עם 1 כף שמן זית. מניחים בצד בטמפרטורת החדר כדי להתקרר.
בינתיים, מחממים את התנור ל 149°.
מסדרים את פרוסות הפנצ ' טה בשכבה אחת על תבנית אפייה מעוטרת.
אופים במשך 10 עד 15 דקות או עד פריך.
חותכים את הפרוסות לקוביות גדולות ומעבירים לקערה קטנה. מכסים את הקערה ומקררים אם אתה לא מתכנן להשתמש מיד.
בקערה קטנה, לטאטא יחד את מיץ לימון הנותרים 4 כפות של שמן זית עד מעורבב. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
הוסף כמה שיותר ההלבשה לפי הצורך כדי מעיל farfalle. לזרוק עם mizuna ו pancetta.
כדי לשרת, מרכז תל קטן של סלט פסטה על צלחת קטנה. באמצעות מקלף ירקות, מקשטים את הסלט עם שבבי גבינת פרמזן-רג ' יאנו.
מקשטים עם גרידת לימון. חזור לעשות 5 מנות יותר.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;