עוגת פודינג קוקוס קלוי
מתכון זה מספק 15 מנות. עם 357 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. אם $1.44 למנה נופל בתקציב שלך, קלוי-פודינג קוקוס עשוי להיות מדהים צמחוני מתכון לנסות. לכי לחנות וקחי חלב, מלח, שעועית וניל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: טארט פודינג קוקוס עם שוקולד גנאש, לחם בננה קוקוס קלוי עם זיגוג קוקוס קלוי וניל, ו פנקייק קוקוס קלוי עם רוטב קוקוס קלוי.
הוראות
בקערה גדולה, לטאטא את הקמח עם המלח. באמצעות חותך מאפה או שני סכינים, לחתוך את החמאה עד שהוא דומה ארוחה גסה.
מפזרים את מי הקרח ומערבבים קלות כדי ליצור בצק. לעטוף את הבצק בפלסטיק ומקרר במשך כשעה, עד מקורר ביסודיות.
בסיר בינוני, לטאטא את חלמונים ביצה עם קמח וזרעי וניל עד חלקה. בהדרגה להקציף בחלב. לבשל מעל חום מתון, לטאטא כל הזמן, עד מעובה, על 5 דקות. תגרדי את הפודינג לקערה בינונית. לחץ על פיסת פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של פודינג ולתת מגניב.
מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקורנן קלות ומגלגלים אותו לסיבוב 15 אינץ', בעובי של 1/8 אינץ'.
מעבירים את הבצק למחבת מחורצת בגודל 12 אינץ ' עם תחתית נשלפת, לוחצים אותה בעדינות לתחתית ולמעלה בצדדים.
חותכים את כל בצק עודף. להקפיא את קליפת טארט במשך כ -20 דקות, עד המשרד.
קו פגז טארט עם לסכל ולמלא אותו עם שעועית יבשה או משקולות עוגה.
אופים את מעטפת טארט במשך כ -20 דקות, עד הזהב.
הסר את נייר הכסף ואת שעועית ואופים במשך כ 20 דקות יותר, עד הקליפה הוא חום זהוב פריך.
להעביר את קליפת טארט למתלה ולתת מגניב לחלוטין.
מורחים את רפרפת הקליפה טארט בשכבה זוגית. במחבת גדולה, לזרוק את קוקוס מגורר עם הסוכר החום על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד הקוקוס הופך שקוף, על 1 דקה.
מורחים את הקוקוס הקרוע על רפרפת בשכבה זוגית.
אופים את הטארט במשך כ 45 דקות, עד הקוקוס הוא משחימים עשיר.
להעביר את הטארט מתלה ולתת מגניב חם או טמפרטורת החדר.
חותכים את הטארט לפלחי ולהעביר לצלחות. כף קיווי, בננה וסלט פסיפלורה לצד.
מגישים עם סקופים של גלידת וניל זרועים פלפל לבן.