עוגת פודינג שוקולד II
עוגת פודינג שוקולד II היא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 256 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . הרבה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. אם יש לך אבקת קקאו, סוכר חום, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה לא כל כך מרהיב. נסו עוגת פודינג שוקולד, עוגת פודינג שוקולד מחבת אחת, ו עוגת פודינג שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
במחבת מרובעת 9 אינץ ungreased, מערבבים יחד קמח, סוכר לבן, קקאו, אבקת האפייה, ומלח.
מערבבים בחלב, שמן ווניל עם מזלג עד חלקה.
מורחים הבלילה באופן שווה במחבת (הבלילה תהיה עבה).
מפזרים סוכר חום וקקאו 1/4 כוס.
יוצקים מים רותחים על הבלילה.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 40 דקות.
תן לעמוד 15 דקות, ואז כף לתוך מנות קינוח או לחתוך לריבועים. הפוך כל ריבוע על צלחת קינוח ורוטב כפית על כל מנה. למעלה עם גלידה או ציפוי מוקצף, אם תרצה.