עוגת פודינג תפוחים גרמנית היא מתכון אירופאי שמגיש 6. צופים בדמות שלך? מתכון צמחוני לקטו אובו זה מכיל 483 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -23 גרם שומן למנה. תמורת 81 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 8 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש חמאה, קינמון טחון, קמח ואגוזי מלך. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . זה עובד היטב כקינוח במחיר סביר מאוד. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 29% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: ציפוי לעוגת שוקולד גרמנית , עוגת לימון גרמנית עם חמוציות Aka חמוציות Zitronenkuchen , ועוגת ריבס גרמנית עם מרנג .
הוראות
1
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים ומקמחים תבנית מרובעת בגודל 8 אינץ'. בקערה גדולה מערבבים תפוחים וסוכר יחד.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 40 עד 45 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
חבלי שוש טוויסט שחור
4 כפות ריבת פטל ללא גרעינים, מומסת
6
יוצקים תוספת על העוגה כשהעוגה עדיין חמה.
7
לציפוי: בסיר מערבבים 1/2 כוס סוכר חום, 1/2 כוס סוכר לבן ו-2 כפות קמח. מערבבים פנימה את המים. מבשלים על אש בינונית, תוך ערבוב, עד שהתערובת רותחת ומסמיכה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום מתוק, חתוך לרצועות 3 אינץ'
1/2 כוס קיצור ירקות זהוב
מצילי חיים
1-3/4 כוסות פינת Baker's Corner Granulated Sugar, מחולק
ציוד שתשתמש בו
יסודות Stonemill קינמון טחון
8
מסירים מהאש ומערבבים פנימה חמאה, וניל, אגוזי מלך קצוצים וצימוקים. מערבבים עד שהחמאה נמסה, ואז יוצקים על העוגה.