קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת פודינג תפוחים גרמנית

עוגת פודינג תפוחים גרמנית
עוגת פודינג תפוחים גרמנית היא מתכון אירופאי שמגיש 6. צופים בדמות שלך? מתכון צמחוני לקטו אובו זה מכיל 483 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -23 גרם שומן למנה. תמורת 81 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 8 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש חמאה, קינמון טחון, קמח ואגוזי מלך. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . זה עובד היטב כקינוח במחיר סביר מאוד. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 29% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: ציפוי לעוגת שוקולד גרמנית , עוגת לימון גרמנית עם חמוציות Aka חמוציות Zitronenkuchen , ועוגת ריבס גרמנית עם מרנג .

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים ומקמחים תבנית מרובעת בגודל 8 אינץ'. בקערה גדולה מערבבים תפוחים וסוכר יחד.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
מצילי חייםמצילי חיים
Dragees סוכריות פניניםDragees סוכריות פנינים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 כוסות פטל טרי, מחולק1-1/2 כוסות פטל טרי, מחולק
4 כפות ריבת פטל ללא גרעינים, מומסת4 כפות ריבת פטל ללא גרעינים, מומסת
פלפלים (1 אדום, 1 ירוק), חתוכים לקוביותפלפלים (1 אדום, 1 ירוק), חתוכים לקוביות
2
מניחים לעמוד עד שהסוכר נמס היטב, כ-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Dragees סוכריות פניניםDragees סוכריות פנינים
3
מערבבים ביצה ווניל לתערובת התפוחים. מנפים יחד קמח, סודה לשתייה וקינמון; מערבבים לתערובת תפוחים. מקפלים פנימה אגוזים וצימוקים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס תוספת גלידת פאדג' חמה ללא שומן1/2 כוס תוספת גלידת פאדג' חמה ללא שומן
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
בֹּטֶןבֹּטֶן
לשימור,לשימור,
מצילי חייםמצילי חיים
פטל טרי ותוספת מוקצפת, לא חובהפטל טרי ותוספת מוקצפת, לא חובה
דרגשי סוכריות פניניםדרגשי סוכריות פנינים
4
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה.
ציוד שתשתמש בו
פלפלים (1 אדום, 1 ירוק), חתוכים לקוביותפלפלים (1 אדום, 1 ירוק), חתוכים לקוביות
5
אופים בתנור שחומם מראש במשך 40 עד 45 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
חבלי שוש טוויסט שחורחבלי שוש טוויסט שחור
4 כפות ריבת פטל ללא גרעינים, מומסת4 כפות ריבת פטל ללא גרעינים, מומסת
6
יוצקים תוספת על העוגה כשהעוגה עדיין חמה.
7
לציפוי: בסיר מערבבים 1/2 כוס סוכר חום, 1/2 כוס סוכר לבן ו-2 כפות קמח. מערבבים פנימה את המים. מבשלים על אש בינונית, תוך ערבוב, עד שהתערובת רותחת ומסמיכה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום מתוק, חתוך לרצועות 3 אינץ'פלפל אדום מתוק, חתוך לרצועות 3 אינץ'
1/2 כוס קיצור ירקות זהוב1/2 כוס קיצור ירקות זהוב
מצילי חייםמצילי חיים
1-3/4 כוסות פינת Baker's Corner Granulated Sugar, מחולק1-3/4 כוסות פינת Baker's Corner Granulated Sugar, מחולק
ציוד שתשתמש בו
יסודות Stonemill קינמון טחוןיסודות Stonemill קינמון טחון
8
מסירים מהאש ומערבבים פנימה חמאה, וניל, אגוזי מלך קצוצים וצימוקים. מערבבים עד שהחמאה נמסה, ואז יוצקים על העוגה.
מרכיבים שתצטרך
(נמכר במעבר החלב של השוק)(נמכר במעבר החלב של השוק)
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
בֹּטֶןבֹּטֶן
שוקולד צ'יפס חצי מתוק, לא חובהשוקולד צ'יפס חצי מתוק, לא חובה