עוגת פודינג תפוחים גרמנית
עוגת פודינג תפוחים גרמנית היא מתכון אירופאי שמגיש 6. צופים בדמות שלך? מתכון צמחוני לקטו אובו זה מכיל 483 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -23 גרם שומן למנה. תמורת 81 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 8 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש חמאה, קינמון טחון, קמח ואגוזי מלך. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . זה עובד היטב כקינוח במחיר סביר מאוד. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 29% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: ציפוי לעוגת שוקולד גרמנית , עוגת לימון גרמנית עם חמוציות Aka חמוציות Zitronenkuchen , ועוגת ריבס גרמנית עם מרנג .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים ומקמחים תבנית מרובעת בגודל 8 אינץ'. בקערה גדולה מערבבים תפוחים וסוכר יחד.
מניחים לעמוד עד שהסוכר נמס היטב, כ-8 דקות.
מערבבים ביצה ווניל לתערובת התפוחים. מנפים יחד קמח, סודה לשתייה וקינמון; מערבבים לתערובת תפוחים. מקפלים פנימה אגוזים וצימוקים.
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 40 עד 45 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי.
יוצקים תוספת על העוגה כשהעוגה עדיין חמה.
לציפוי: בסיר מערבבים 1/2 כוס סוכר חום, 1/2 כוס סוכר לבן ו-2 כפות קמח. מערבבים פנימה את המים. מבשלים על אש בינונית, תוך ערבוב, עד שהתערובת רותחת ומסמיכה.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה חמאה, וניל, אגוזי מלך קצוצים וצימוקים. מערבבים עד שהחמאה נמסה, ואז יוצקים על העוגה.