פאי פודינג תרד דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 216 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך תרד, חמאה, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת פודינג קוקוס, פודינג תרד פרמזן עם פריקו, ו עוגת חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מבשלים תרד על פי הוראות החבילה; לנקז היטב.
מרכיבים שתצטרך
תרד
3
מניחים תרד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תרד
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים בצל קצוץ ופלפל פעמון; מטגנים 2 דקות או עד מכרז.