קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות15
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת פודינג תרד

עוגת פודינג תרד
פאי פודינג תרד דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 216 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך תרד, חמאה, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת פודינג קוקוס, פודינג תרד פרמזן עם פריקו, ו עוגת חמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מבשלים תרד על פי הוראות החבילה; לנקז היטב.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
3
מניחים תרד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים בצל קצוץ ופלפל פעמון; מטגנים 2 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
בצלבצל
6
מוסיפים תערובת בצל, ביצים, וחלבוני ביצה לתרד.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
תרדתרד
בצלבצל
ביצהביצה
7
מוסיפים קמח ו-5 המרכיבים הבאים( באמצעות שמנת חמוצה); מערבבים לשלב. תערובת כפית לצלחת פאי 9 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
8
מפזרים באופן שווה עם פפריקה.
מרכיבים שתצטרך
פפריקהפפריקה
9
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד סט.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.