עוגת פולנטה לימון עם קומפוט פירות החורף
עוגת פולנטה לימון עם קומפוט פירות החורף הוא צמחוני קינוח. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 234 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חורף. אם יש לכם סוכר, ביצים, צימוקים זהובים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Meyer Lemon Polenta Cake with Winter Fruit Compote, עוגת לימון עם קומפוט פירות, ו 10 דקות קומפוט פירות החורף (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין עוגה, מעיל מחבת עוגה עגולה 8 אינץ ' עם ספריי בישול; שורה תחתונה של מחבת עם נייר קלף. נייר מעילים עם ספריי בישול. תניח בצד.
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים את הקמח ואת 4 המרכיבים הבאים (באמצעות מלח) בקערה גדולה, ערבוב היטב עם מקצף. הפוך היטב במרכז התערובת.
מערבבים חלב חמאה, שמן, ביצים וקליפה, ערבוב היטב עם מקצף.
מוסיפים תערובת חלב חמאה לתערובת קמח, ערבוב עד לח.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים ב 350 במשך 40 דקות או עד עץ לבחור מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת 10 דקות על מתלה תיל; להסיר מחבת. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
כדי להכין קומפוט, לשלב מיץ תפוחים וצימוקים בסיר קטן על חום בינוני גבוה; להביא לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים עד מופחת 2/3 כוס (כ 4 דקות).
הוסף חמוציות טריות למחבת; לבשל 3 דקות או עד חמוציות פופ.
להוסיף אגס למחבת; לבשל 2 דקות או עד אגסים הם מכרז.
הסר מהחום; מערבבים במיץ לימון.
יין הערה: עם קינוח מתוק בצניעות כמו זה, לנסות מדיירה קלאסי כמו ורדלהו 5 בן של בלנדי (21$), אשר מהדהד את פירות יבשים עם טעמים צימוקים ומשמש תוך הוספת מגע משלו של מתיקות קרמל.
מגישים אותו מעט מקורר כדי בניגוד לעוגה החמה. ואל תדאגו לסיים את הבקבוק; מדיירה נמשך כמעט ללא הגבלת זמן, גם אחרי שהוא נפתח. - ג ' פרי לינדנמות