עוגת פופ
עוגת פופ עשויה להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר הקינוחים שלך. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל 259 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 15. 283 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לך ציפוי מוקצף, תערובת עוגה, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 שעות ו -5 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 22%, וזה די רע. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון סלט האפרסק בגריל של פופ-פופ, פופ עוגת נרקיס, ו עוגת ג'ינג'ר פופ.
הוראות
הכינו ואפו תערובת עוגות לפי הוראות החבילה לתבנית בגודל 9 על 13 אינץ'. תקעו חורים בעוגה כשהם עדיין חמים בעזרת מזלג.
מכינים ג ' לטין עם מים רותחים, ואז מערבבים פנימה סודה לימון-ליים.
יוצקים תערובת חמה על העוגה. מצננים עוגה לחלוטין, ואז מקררים לפחות 4 שעות לפני ההקצפה.
מקציפים יחד פודינג מיידי וחלב עד שהוא סמיך, ואז יוצקים על העוגה. עוגת פרוסט עם ציפוי מוקצף. שמור את העוגה בקירור עד שהיא מוכנה להגשה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "