עוגת פופיזיד חמאה עם תותים צלויים
עוגת פופיסיד חמאה עם תותים קלויים היא צמחוני קינוח. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 211 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-222 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות גשו לסופר וקנו וניל, גרידת לימון, חלב חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: נקטרינות קלויות עם פודינג חמאה, תפוחים קלויים עם רוטב פודינג חמאה, ו וופל בחמאה פריך עם תותים קלויים.
הוראות
עבור העוגה: להגדיר מתלה במרכז התנור מחממים ל 163°. גריז קל מחבת 8 - by 8-inch מרובע או צלחת עוגה 9-inch ולהניח בצד. בקערה של מערבל לעמוד או בקערה בינונית עם מערבל כף יד, חלמונים שוט עם סוכר 3/4 כוסות עד חיוור מאוד רך. מוסיפים לאט חמאה וממשיכים להצליף עד לשלב מלא. בקערה קטנה נפרדת, לטאטא יחד את הקמח, מלח ופרג. עם מיקסר כבוי, להוסיף תערובת יבשה בבת אחת ומערבבים על מהירות בינונית-נמוכה לשלב. בהדרגה להוסיף חלב חמאה ווניל, ממשיך לערבב על מהירות בינונית-נמוכה עד בשילוב לחלוטין.
בקערה נפרדת, מקציפים את החלבונים עד קצף, ולאחר מכן מוסיפים 1 כף סוכר שוט עד נוקשה ומבריק. בעדינות להקציף חצי מקצפת לתוך הבלילה, ואז לקפל בחצי השני עם מקצף.
לגרד לתוך כלי אפייה מוכן ואופים במשך 45-60 דקות, עד השחמה קלה על גבי ועדיין קצת jiggly במרכז, אבל לא liquidy. אפשר להתקרר במשך כמה דקות, ואז בעדינות להפעיל סכין קילוף סביב קצה העוגה. לאחר התקרר לטמפרטורת החדר, צמרמורת במקרר.
עבור פירות יער: להגדיר מתלה במרכז התנור, מחממים עד 204°. בתבנית אפייה לפחות 2 אינץ ' עמוק, לשלב פירות יער עם סוכר, בלסמי, גרידת לימון ווניל, ערבוב מעיל באופן שווה. צלי במשך 20 דקות, בעדינות מטלטל את המחבת כל 5 דקות. אפשר להתקרר מעט לפני ההגשה חם או טמפרטורת החדר עם עוגה.