עוגת פוק ליים פטל
עוגת פוק ליים פטל עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 368 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. אם יש לכם ציפוי מוקצף, תערובת עוגת בטי, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו עוגת פוק פטל, עוגת פוק פטל, ו עוגת פוק חלום פטל (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך ואופה עוגת לערבב לפי ההוראות על תיבת 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות, באמצעות מים, שמן וחלבונים ביצה. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
להחזיר שכבות עוגה מקורר לתוך 2 מחבתות עוגה עגולות 9 אינץ ' נקי. עם קש ערבוב דק, קיסם או שיפוד, פירס עוגות במרווחים 1/2 אינץ'.
ב 2 קערות בינוניות נפרדות, מוסיפים 1 כוס מים רותחים לתוך כל טעם של ג ' לטין. הכה כל אחד עם מקציף עד מומס לחלוטין. עם כפית גדולה, טפטוף ג 'לטין פטל מעל 1 עוגה; טפטוף ירוק ג' לטין על העוגה שנותרה. מקררים 1 עד 3 שעות כדי לאפשר ג ' לטין להגדיר בעוגות.
כדי להסיר עוגות מחבתות, מחבתות לטבול במים חמים 10 שניות. Unmold 1 עוגה על מגש הגשה; מורחים 1 1/2 כוסות של ציפוי מוקצף על גבי עוגה. Unmold עוגה שנייה; בזהירות במקום על העוגה הראשונה על מגש.
עוגת פרוסט כולה עם נשאר ציפוי מוקצף. מקררים 1 שעה לפני ההגשה, או עד מוכן לשרת.