עוגת פטל-ריבס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טארט פטל-ריבס. והוא מספק כ 6 מנות . מנה אחת מכילה 556 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. אם יש לכם קמח, ריבס, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת פטל-ריבס, עוגת פירות פטל, דבש וגלידת פטל, ו עוגת ריבס.
הוראות
תנור חימום עד 400 F.In מעבד מזון, לשלב את הקמח, מלח, ו 1 כף של הסוכר.
מוסיפים את החמאה ואת הדופק עד לתערובת דומה ארוחה גסה.
מוסיפים מים קרים, 1 כף בכל פעם, ודופק עד שהבצק מגיע יחד אבל הוא עדיין מתפורר מעט (אתה צריך להשתמש 3 עד 4 כפות בסך הכל). להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות ללוש בעדינות. לעצב את הבצק לתוך דיסק, לעטוף אותו פלסטיק, להכניס למקרר במשך 20 דקות.בינתיים, בקערה גדולה, לשלב את הריבס, פטל, ו 1 כוס הסוכר הנותר; להפריש.על משטח מקומח קלות, מגלגלים את הבצק למעגל 14 אינץ'.
מניחים אותו במחבת ברזל יצוק גדולה, המאפשר את הבצק לתלות מעבר לקצה. למעלה עם תערובת ריבס. מקפלים את קצה הבצק על הפרי (כדי ליצור קפלים). מברשת קלה את החלק העליון של הבצק עם מים ומפזרים את הסוכר שנותר.
אופים עד חום זהוב, 50 עד 55 דקות.
בואו מגניב במשך 5 עד 10 דקות. חותכים לפרוסות ומגישים עם קצפת או גלידה (אם משתמשים).