עוגת פטל-שקדים פירורים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל עוגת פטל שקדים פירור. מנה אחת מכילה 267 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך ריבת פטל, מלח, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סופר פירור פטל שקדים פירור עוגה, פטל שקדים פירור ברים, ו עוגת פטל-שקדים פירורים (מתכונים דומים).
הוראות
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
שלב קמח, 1/3 כוס סוכר, ומלח בקערה; לחתוך במרגרינה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד תערובת דומה ארוחה גסה. מילואים 1/2 תערובת קמח כוס לציפוי; להפריש.
מערבבים את תערובת הקמח הנותרת, אבקת האפייה וסודה לשתייה, ומוסיפים שמנת חמוצה, חלב, תמציות וביצה. הכה במהירות בינונית של מערבל עד מעורבב. כפית הבלילה לתוך מחבת עוגה עגולה 8 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
שלב גבינת שמנת, 2 כפות סוכר, ביצה לבן; הכה במהירות בינונית עד מעורבב.
מורחים באופן שווה על הבלילה; נקודה עם שימורים. למעלה עם פטל.
מערבבים את תערובת הקמח השמור 1/2 כוס ושקדים.
מפזרים תערובת פירור על פטל.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות במרכז. מגניב על מתלה תיל.