עוגת פיסטוק
עוגת פיסטוק לוקח בערך 1 שעה מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 6 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל 321 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים.. הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם שמן קנולן, סודה לימון-ליים, ציפוי מוקצף בקרטון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 37%, וזה די רע. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון עוגת פיסטוק, עוגת פיסטוק, ו עוגת פיסטוק.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את חמשת המרכיבים הראשונים; מקציפים במהירות נמוכה למשך 30 שניות. מקציפים על בינוני במשך 2 דקות; מערבבים אגוזי מלך.
יוצקים לתוך 13-ב משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 45-50 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על רשת.
לקבלת זיגוג, בקערה גדולה, היכו חלב תערובת פודינג במהירות נמוכה במשך 2 דקות. מקפלים פנימה ציפוי מוקצף.
מפזרים פיסטוקים. מכניסים למקרר לכ-30 דקות לפני החיתוך.
מקשטים בפיסטוקים שלמים ונענע אם רוצים. מקררים שאריות.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
עוגה עובדת ממש טוב עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.