עוגת פיסטוק III
. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם תמצית שקדים, ביצים, צבע מאכל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 17%. נסו עוגת פיסטוק, עוגת פיסטוק III, ו עוגת פיסטוק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת צינור 10 אינץ'.
בקערה גדולה לערבב יחד תערובת עוגה ותערובת פודינג. הפוך באר במרכז ויוצקים ביצים, מים, שמן, תמצית שקדים וצביעת מזון ירוקה. מערבבים מרכיבים, ולאחר מכן לנצח במשך 2 דקות במהירות בינונית.
יוצקים לתוך מחבת צינור מוכן 10 אינץ'.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 50 עד 55 דקות, או עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר לחוץ קלות. מגניב במחבת 15 דקות. הפעל על מתלה תיל להתקרר לחלוטין.