עוגת פירורי דובדבנים
מתכון עוגת פירורי דובדבן ניתן להכין בערך 1 שעה. המתכון הצמחוני lacto ovo מגיש 12 . יש קינוח זה 261 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו אגוזי לוז, אגוזי לוז, דובדבן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-332 היו אומרים שזה פגע במקום. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו פשטידות מיני בשר טחון קראמבל, ריבס תות שדה קראמבל מיני-פשטידות, ו אגס חמוציות קראמבל מיני פאי.
הוראות
תנור חום ל 190C / מאוורר 170c / גז
להטות את הקמח ואת אגוזי לוז למעבד מזון, ולאחר מכן להוסיף את החמאה. תהליך פירורים בסדר, להוסיף את הסוכר, ולאחר מכן לערבב בקצרה.
הסר 3 כפות מעוגלות של התערובת ולשים בקערה נפרדת.
מוסיפים 1-2 כפות מים קרים למעבד המזון, ואז דופקים כדי ליצור בצק מוצק. טיפ החוצה על משטח מקומח קלות ללוש בקצרה. אם הבצק רך, לעטוף בניילון וצינה במשך 20 דקות.
מרדדים את הבצק ומחסלים את הסיבובים באמצעות חותך 10-12cm. אתה צריך לקבל 12 סיבובים בסך הכל מן הבצק תצטרך לאסוף מחדש לגלגל את התוספות. השתמש כדי קו 12 x 7-8 ס " מ tins טרטלט או 12 חורים של מאפין פח.
מחממים את הג ' לי במחבת עד שהוא נמס קצת, ואז מוסיפים את הדובדבנים. מחלקים בין מאפים המקרים. מערבבים את אגוזי לוז קצוצים וסוכר לתערובת המאפה השמורה, ואז מפזרים על הדובדבנים.
אופים במשך 25-30 דקות עד המאפה והתפורר הם השחמה קלות ואת הדובדבנים מבושלים. השאירו להתקרר במשך 10 דקות בקופסאות, ולאחר מכן להסיר בזהירות ייתכן שיהיה עליך לשחרר את הקצוות של העוגות עם סכין קטנה, חדה, ולאחר מכן להפוך אותם על צלחות במהירות להעיף את הדרך הנכונה למעלה.
יין מומלץ: Lambrusco Dolce, קציר מאוחר ריזלינג, Vin Santo
Lambrusco דולצ ' ה, Riesling הקציר מאוחר, וin סנטו הן אפשרויות נהדרות עבור עוגת קרמבל. היינות האלה מתוקים, וזה חשוב כי יין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהמזון שאתה מצמד איתו. Chateau Chantal הקציר מאוחר ריזלינג עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
![Chateau Chantal הקציר מאוחר ריזלינג]()
Chateau Chantal הקציר מאוחר ריזלינג