עוגת פירורי יוגורט לימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל עוגת פירורי לימון יוגורט. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 566 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח, גרידת לימון, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-35 דקות. נסו עוגת פירורי יוגורט לימון, עוגת פירורי יוגורט, ו עוגת פירורי לימון (מתכונים דומים).
הוראות
הכן ציפוי פירור: מחממים תנור ל 35
שלב הראשון 5 מרכיבים; לחתוך חמאה קרה לתערובת קמח עם בלנדר מאפה או מזלג עד מתפורר. כיסוי וצינה עד מוכן לשימוש.
הכן את הבלילה עוגה: היכו חמאה מרוככת במהירות בינונית עם מערבל לעמוד חשמלי כבד עד שמנת.
הוסף 1 1/4 כוסות סוכר מגורען, להכות 3 דקות או עד רכות.
מוסיפים חלמונים, 1 בכל פעם, מכים רק עד שהצהוב נעלם.
מערבבים יחד קמח וסודה לשתייה; מוסיפים לתערובת חמאה לסירוגין עם יוגורט, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח. מערבבים בגרידת לימון.
לנצח חלבונים ביצה במהירות גבוהה עד קצף; בהדרגה להוסיף 1/4 כוס סוכר מגורען, 1 כף. בכל פעם, פועם עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים לתוך הבלילה.
יוצקים את הבלילה למחבת משומנת ומשוריינת 9 אינץ '(2 אינץ ' עמוק). גוש עם לימון, בעדינות לסובב עם סכין.
מפזרים ציפוי פירור מעל הבלילה.
אופים ב 350 במשך 45 עד 50 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי.
הסר מהתנור; אבק עם אבקת סוכר.
מגישים חם, או מגניב על מתלה חוט 1 שעה.