קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת פירורים

עוגת פירורים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל עוגת פירורים. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 214 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם קינמון טחון, חמאה, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: סופר פירור פטל שקדים פירור עוגה, עוגת פירורים, ו עוגת פירורים.

הוראות

1
מניחים חמאה 2 qt. צלחת עגולה למיקרוגל לפחות 2 אינץ ' עמוק. מיקרוגל בעוצמה של 30 שניות, או עד שהוא נמס.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
2
להוסיף 1/2 כוס פירורי גרהם, 1/3 כוס סוכר, אגוזים ו 1 כפית. קינמון; לערבב היטב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
3
מקציפים ביצים בקערה גדולה עם מקציף תיל.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים שוט מגניב, פירורי גרהם הנותרים, סוכר וקינמון; מערבבים רק עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
5
מורחים על תערובת פירור בצלחת.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
6
מיקרוגל על בינוני (50%) 9 עד 10 דקות. או עד העוגה מתחילה להתרחק בצד של צלחת, הפיכת צלחת לאחר 5 דקות. (למעלה עדיין יהיה לח מעט.)
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
7
מקום צלחת הגשה על גבי צלחת; הפוך עוגה.
8
הסר צלחת.
9
מפזרים כל פירורים שנותרו על החלק התחתון של צלחת על עוגה. ציפוי פירור מוך במזלג.
10
מגישים חמים.