עוגת פירורים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל עוגת פירורים. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 214 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם קינמון טחון, חמאה, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: סופר פירור פטל שקדים פירור עוגה, עוגת פירורים, ו עוגת פירורים.
הוראות
מניחים חמאה 2 qt. צלחת עגולה למיקרוגל לפחות 2 אינץ ' עמוק. מיקרוגל בעוצמה של 30 שניות, או עד שהוא נמס.
להוסיף 1/2 כוס פירורי גרהם, 1/3 כוס סוכר, אגוזים ו 1 כפית. קינמון; לערבב היטב. תניח בצד.
מקציפים ביצים בקערה גדולה עם מקציף תיל.
מוסיפים שוט מגניב, פירורי גרהם הנותרים, סוכר וקינמון; מערבבים רק עד מעורבב.
מורחים על תערובת פירור בצלחת.
מיקרוגל על בינוני (50%) 9 עד 10 דקות. או עד העוגה מתחילה להתרחק בצד של צלחת, הפיכת צלחת לאחר 5 דקות. (למעלה עדיין יהיה לח מעט.)
מקום צלחת הגשה על גבי צלחת; הפוך עוגה.
מפזרים כל פירורים שנותרו על החלק התחתון של צלחת על עוגה. ציפוי פירור מוך במזלג.