קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת פירורים

עוגת פירורים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל עוגת פירורים. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 214 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם קינמון טחון, חמאה, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: סופר פירור פטל שקדים פירור עוגה, עוגת פירורים, ו עוגת פירורים.

הוראות

1
מניחים חמאה 2 qt. צלחת עגולה למיקרוגל לפחות 2 אינץ ' עמוק. מיקרוגל בעוצמה של 30 שניות, או עד שהוא נמס.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2
להוסיף 1/2 כוס פירורי גרהם, 1/3 כוס סוכר, אגוזים ו 1 כפית. קינמון; לערבב היטב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
3
מקציפים ביצים בקערה גדולה עם מקציף תיל.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים שוט מגניב, פירורי גרהם הנותרים, סוכר וקינמון; מערבבים רק עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
5
מורחים על תערובת פירור בצלחת.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
6
מיקרוגל על בינוני (50%) 9 עד 10 דקות. או עד העוגה מתחילה להתרחק בצד של צלחת, הפיכת צלחת לאחר 5 דקות. (למעלה עדיין יהיה לח מעט.)
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
7
מקום צלחת הגשה על גבי צלחת; הפוך עוגה.
8
הסר צלחת.
9
מפזרים כל פירורים שנותרו על החלק התחתון של צלחת על עוגה. ציפוי פירור מוך במזלג.
10
מגישים חמים.