עוגת פירורים אוכמניות
עוגת פירורים אוכמניות עשויה להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מתאים ל-16 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 171 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. אם יש לך סוכר חום בהיר, מלח כשר, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו עוגת פירורים אוכמניות, עוגת פירורים אוכמניות, ו דובדבן אוכמניות עוגת פירורים (מתכונים דומים).
הוראות
הגדר את מתלה התנור בעמדה האמצעית. מחממים תנור ל 350 מעלות. חמאה 8 אינץ ' מרובע תבנית אפייה. שורה תחתונה עם נייר קלף, עוזב בליטה על שני צדדים; חמאה ונייר קמח, הקשה על עודף.הפוך ציפוי: בקערה בינונית, לטאטא יחד חמאה מומסת, סוכר חום, ו ¼ כפית מלח; להוסיף 1 כוס קמח, ומערבבים עם מזלג עד פירורים לחים גדולים טופס. מקררים ציפוי עד מוכן לשימוש. בקערה בינונית, להקציף יחד הנותרים 3/4 כוס קמח, אבקת אפייה, ו ¼ כפית מלח; להפריש. בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חמאה בטמפרטורת החדר, סוכר ממתקים ווניל עד אור ורך; להוסיף ביצים, אחד בכל פעם, להכות גם לאחר כל תוספת. להפחית את המהירות נמוכה; לערבב בתערובת קמח.
מורחים את הבלילה באופן שווה במחבת; מפזרים אוכמניות, ואז ציפוי קר.
אופים עד הזהב וקיסם מוכנס במרכז יוצא עם פירורים לחים מצורפים, 45 עד 50 דקות. מגניב לגמרי במחבת. באמצעות overhang נייר, להרים עוגה על משטח עבודה; לחתוך לתוך 16 ריבועים.