עוגת פירורים אוכמניות תפוח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת דומדמניות אוכמניות תפוח. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1389 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 68 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עוגת פאי, קמח, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-20 דקות. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו פאי תפוחים-חמוציות-דומדמניות עם ציפוי צרפתי, עוגת פירורי תפוחים חמוציות, ו עוגת קרמבל חמוציות ותפוחים.
הוראות
לקלף ולפרוס את התפוחים: לקלף ולפרוס את התפוחים.
שים את הפרוסות לתוך קערה ומפזרים אותם עם מיץ לימון (או חומץ תפוחים) כפי שאתה עובד כדי להפוך אותם קצת יותר טארט (זה יגביר את הטעם שלהם) ולשמור אותם מ discoloring כמו שאתה עובד.
מוסיפים את החמוציות לקערה.
משרים את דומדמניות בברנדי:
מניחים את הברנדי ואת דומדמניות בקערה קטנה.
תן לשבת לפחות שעה, עד דומדמניות הם שמנמנים. בעוד דומדמניות הם השריית ברנדי, לקלף ולפרוס את התפוחים.
מערבבים יחד 1 כוס קמח ו 2/3 כוס סוכר חום בקערה.
מוסיפים את החמאה, חותכים אותה עם האצבעות או בבלנדר מאפה עד שהתערובת יוצרת גושים קטנים.
לזרוק פרוסות תפוח עם סוכר, קמח, גרידה, תבלינים, ברנדי, דומדמניות: בקערה גדולה נפרדת לערבב 1 כוס סוכר לבן עם 6 כפות קמח, גרידת תפוזים, קינמון, אגוז מוסקט ומלח.
מוסיפים את התפוחים והאוכמניות לתערובת הסוכר וזורקים למעיל.
מוסיפים את דומדמניות וברנדי לתערובת.
לשים מילוי תפוחים לתוך קליפה עוגה, העליון עם ציפוי streusel: מילוי ערימה לתוך מאפה פאי unbaked.
מפזרים ציפוי על המילוי. מניחים פאי על תבנית אפייה כדי לתפוס את המיצים.
אופים על המדף התחתון עד הבועה מיצים, 55 עד 65 דקות. אם העוגה מתבשלת מהר מדי, לכסות באופן רופף עם נייר כסף.
הגדר עוגה על מדף, חשופה, להתקרר במשך 2 עד 3 שעות.