אם יש לך מלח, קרם פרש, קמח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. וזה די טוב. נסו טרט Flambée, עוגת פירות, ו טארט בייקון ובצל Alsatian (Flambée טארט) (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור הבצק: להפעיל את השמרים על ידי שילוב של מים פושרים, שמרים וסוכר. מערבבים יחד ולתת לשבת עד התערובת הופכת מוקצף קצף מריח מאוד שמרים, על 10 דקות.
מניחים את הבייקון במחבת גדולה, רחבה ולתת לו כמה טיפות של שמן זית. מביאים את המחבת לחום בינוני ומבשלים את הבייקון עד שהוא חום ופריך.
מרכיבים שתצטרך
חבילת סזון עם כוסברה ואחיוט
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון או
8
להסיר את הבייקון מהמחבת ולהזמין על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
אגוז מוסקט טחון או
9
מוסיפים את הבצל למחבת, מתבלים במלח, מכסים ומבשלים עד הבצלים נבלו והם רכים מאוד, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות וויסקי מחית חמוצה
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון או
10
הסר את המכסה ומבשל את הבצל עד שהם רכים מאוד ומקורמלים. זה ייקח קצת זמן, אולי עד 45 דקות. מערבבים את הבצלים מדי פעם לשים לב לא לתת להם לשרוף, אבל לא למהר את זה! כאשר הבצלים הם באמת חום ומתוק, להסיר אותם מהחום והשמורה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות וויסקי מחית חמוצה
11
שלב את קרם פרש ו fromage blanc.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרש
12
מחלקים את הבצק לתוך 4 כדורים אפילו לגלגל אותם עד שהם 1/8 כדי 1/16 אינץ ' עבה.