עוגת פירות
עוגת פירות היא צמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 454 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו קינוח במחיר סביר עבור חג המולד. גשו לסופר וקנו אחוז חלב, דובדבנים, רום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 35%. נסו עוגת פירות, עוגת פירות, ו עוגת פירות (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 350 ° F. בקערה, לערבב 1/2 כוס סוכר andbutter עד חלקה וקרם.
מערבבים בתמצית ביצה וvanilla עד משולב היטב. בקערה שנייה, לשלב קמח, קינמון, אבקת אפייה, מלח, זנגביל וציפורן.
מוסיפים חצי מהרכיבים היבשים למיקס חמאה-ביצה; מערבבים עד רק בשילוב.
להוסיף יוגורט; mixuntil רק בשילוב.
להוסיף מחצית הנותרים של יבושמרכיבים; לערבב עד רק בשילוב. מעיל חצי loafpan עם ספריי בישול; להוסיף הבלילה; הקש על תחתית ofpan על משטח קשה כמה פעמים כדי להסיר airbubbles.
אופים עד קיסם יוצא נקי, על 35 דקות. להעיף עוגה על מתלה תיל ולתתצליל לחלוטין.
אגוזים מורחים באופן שווה על bakingsheet; טוסט עד חום בהיר, 10 עד 15 דקות.
Placenuts במגבת נקייה; לשפשף בעדינות כדי להסיר עורות; קוצצים. בסיר קטן, להקציף קורנפלור לתוך milkuntil מומס לחלוטין. להביא תערובת חלב-קורנפלורלהרתיח מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם; להסיר מן החום. בקערה, לשלב נשאר3 כפות סוכר, חלמון ביצה ורום.
להוסיף שליש תערובת שלמילק-קורנפלור לתערובת סוכר-רום, לטאטא כל הזמן; לשפוך לתוך סיר אותו; cookover חום בינוני-גבוה, לטאטא כל הזמן, untilpastry קרם מתעבה, על 2 דקות.
יוצקים creaminto צלחת רדודה; להגדיר פלסטיק לעטוף על פני השטח שלקרם ולתת מגניב לחלוטין. לקרוע עוגה לתוך chunks.In כל אחד 7-אונקיה המשרתים כוסות, לחלק ולהניחחצי חתיכות עוגה, חצי קרם רום מקורר, וחצי של פירות יבשים ואגוזים; לחזור על שכבות. קירור לפחות 1 שעה ועד 24; להסיר מfridge45 דקות לפני ההגשה.