קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות9
מגזין

עוגת פירות דובדבן-שקדים יבשים

עוגת פירות דובדבן-שקדים יבשים
צריך קינוח צמחוני? עוגת פירות דובדבן-שקדים מיובשת יכולה להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. והוא יספק כ 20 מנות. מנה אחת מכילה 446 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור חג המולד. גשו לסופר וקנו את תמצית ונילן, קמח ללא כתמים, משמשים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לחם דובדבן-שקדים מיובש, ביסקוויטים שקדים דובדבנים יבשים, ו ביסקוויטים יבשים עם דובדבנים ושקדים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 163°. חמאה וקמח בקוטר 10 אינץ ' nonstick מלאך מזון מחבת. שורה תחתונה עם נייר קלף. לזרוק הראשון 4 מרכיבים עם 1/2 כוס קמח בקערה גדולה למעיל.
מרכיבים שתצטרך
2
לטאטא נשאר 1 1/2 כוסות קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה בינונית כדי להתמזג. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את החמאה ואת שניהם סוכרים בקערה גדולה אחרת עד רכות. לנצח ביצים 1 בכל פעם, מיזוג גם לאחר כל תוספת. מקציפים ברום, סירופ מייפל ווניל.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים תערובת קמח ומכים עד רק בשילוב. מערבבים בתערובת פירות יבשים. הבלילה כפית למחבת מוכנה, שטוח לחסל כיסי אוויר.
מרכיבים שתצטרך
4
אופים עד tester מוכנס ליד מרכז העוגה יוצא נקי ועוגה הוא חום זהוב עמוק, על 1 שעה 30 דקות. מגניב במחבת 15 דקות.
1
מקציפים רום וסירופ מייפל בקערה. כפית חצי מעל עוגה חמה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
2
תן לעמוד עד שנספג.
3
חותכים סביב עוגה כדי לשחרר; הפוך על מגש. לקלף נייר. כפית נותרת סירופ על עוגה.
מרכיבים שתצטרך
4
בואו לעמוד על 4 שעות. (ניתן לעשות קדימה. לכסות ולאחסן בטמפרטורת החדר 1 יום או להירגע עד 1 שבוע.)