עוגת פירות דובדבן-שקדים יבשים
צריך קינוח צמחוני? עוגת פירות דובדבן-שקדים מיובשת יכולה להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. והוא יספק כ 20 מנות. מנה אחת מכילה 446 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור חג המולד. גשו לסופר וקנו את תמצית ונילן, קמח ללא כתמים, משמשים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לחם דובדבן-שקדים מיובש, ביסקוויטים שקדים דובדבנים יבשים, ו ביסקוויטים יבשים עם דובדבנים ושקדים.
הוראות
מחממים תנור ל 163°. חמאה וקמח בקוטר 10 אינץ ' nonstick מלאך מזון מחבת. שורה תחתונה עם נייר קלף. לזרוק הראשון 4 מרכיבים עם 1/2 כוס קמח בקערה גדולה למעיל.
לטאטא נשאר 1 1/2 כוסות קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה בינונית כדי להתמזג. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את החמאה ואת שניהם סוכרים בקערה גדולה אחרת עד רכות. לנצח ביצים 1 בכל פעם, מיזוג גם לאחר כל תוספת. מקציפים ברום, סירופ מייפל ווניל.
מוסיפים תערובת קמח ומכים עד רק בשילוב. מערבבים בתערובת פירות יבשים. הבלילה כפית למחבת מוכנה, שטוח לחסל כיסי אוויר.
אופים עד tester מוכנס ליד מרכז העוגה יוצא נקי ועוגה הוא חום זהוב עמוק, על 1 שעה 30 דקות. מגניב במחבת 15 דקות.
מקציפים רום וסירופ מייפל בקערה. כפית חצי מעל עוגה חמה במחבת.
חותכים סביב עוגה כדי לשחרר; הפוך על מגש. לקלף נייר. כפית נותרת סירופ על עוגה.
בואו לעמוד על 4 שעות. (ניתן לעשות קדימה. לכסות ולאחסן בטמפרטורת החדר 1 יום או להירגע עד 1 שבוע.)