עוגת פירות יער מעורבת
עוגת פירות יער מעורבת עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 355 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מלח, חלב, אוכמניות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 35%. ציון זה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת פירות יער מעורבת, עוגת פירות יער מעורבת, ו פודינג לחם פירות יער מעורב עם רוטב פירות יער לימונצ'לו שיכור עבור מתכונים דומים.
הוראות
בסיר כבד שלבו 1/2 כוס סוכר ועמילן תירס. מערבבים חלב עד לקבלת תערובת אחידה. מביאים לרתיחה על אש בינונית-נמוכה; מבשלים ומערבבים 1-2 דקות או עד להסמכה.
מסירים מהאש. מערבבים כמות קטנה לתוך חלמונים; להחזיר את כל למחבת, תוך ערבוב מתמיד.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה וניל. מעבירים לקערה; לחץ על פיסת ניילון על גבי רפרפת. מקררים.
בקערה שלבו את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה, המלח ושאר הסוכר.
חותכים בחמאה עד שהתערובת דומה לפירורים גסים. מערבבים חלב חמאה עד שנוצר בצק רך. טפחו בעדינות לתוך 9 אינץ'. תבנית אפייה מרובעת מצופה בתרסיס בישול.
אופים בחום של 400 מעלות למשך 15-20 דקות או עד להשחמה קלה. מצננים על רשת.
חותכים את העוגה ל-3/4 אינץ'. קוביות. בכוסות פרפה, שכבות חלופיות של עוגה, פודינג, תותים פרוסים ואוכמניות.
מקשטים בתותים חצויים ובובת תוספת מוקצפת.