עוגת פירות יער מערבולת גלידה
עוגת גלידת פירות יער מערבולת עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 535 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר, מים, קרקרים דבש גרהם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו וניל ברי מערבולת גלידה.
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בסיר קטן; מערבבים היטב. מכסים ומבשלים על אש נמוכה 15 דקות או עד שזיפים רכים, ערבוב מדי פעם. תערובת שזיף כפית לתוך בלנדר, ואת הדופק 3 פעמים. מגניב לטמפרטורת החדר.
מניחים קרקרים במעבד מזון; תהליך עד מתפורר.
הוסף 2 כפות סוכר, מרגרינה, ביצה לבן; דופק 5 פעמים או רק עד לח. הקש פירור תערובת שווה לתוך צלחת עוגה 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 8 דקות; מגניב על מתלה חוט 15 דקות. להקפיא piecrust 30 דקות.
מניחים קערה גדולה במקפיא.
הסר גלידה מן המקפיא, ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר תוך piecrust הוא קירור.
כפית גלידה לתוך קערה צוננת גדולה במיוחד. מקפלים תערובת שזיף סורבה לתוך גלידה כדי ליצור אפקט משובש, להקפיא 45 דקות או רק עד שנקבע אבל לא מוצק.
תערובת גלידה כפית לתוך קרום מוכן; להקפיא עד סט. מכסים בניילון נצמד; להקפיא 6 שעות או עד המשרד.
מניחים פאי במקרר 30 דקות לפני ההגשה כדי לרכך.
מגישים עוגה עם ציפוי מוקצף.