עוגת פירות יער עם ציפוי איטלקי-מרנג
עוגת פירות יער טרייה עם ציפוי מרנג איטלקי עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 281 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, סוכר, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגת מזון מלאך עם ציפוי מרנג לימון, Mascarpone שוקולד עוגה פאונד עם ציפוי מרנג קפה, ו עוגת מרנג תות טרי (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את העוגה: מעיל 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם ספריי בישול; קו תחתית המחבתות עם נייר שעווה. נייר שעווה מעיל עם ספריי בישול; להפריש.
מניחים את הסוכר והחמאה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית במשך 5 דקות או עד היטב מעורבב.
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
כפית קלות את הקמח לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מערבבים את הקמח, את אבקת האפייה, ו 1/4 כפית מלח, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים את תערובת הקמח והחלב לסירוגין לתערובת הסוכר, מתחילים ומסתיימים בתערובת הקמח; מערבבים לאחר כל תוספת.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות עוגה מוכנות. מחבתות ברז חדה פעם על הדלפק כדי להסיר בועות אוויר.
אופים ב 350 במשך 3035 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. עוגה מגניבה במחבתות במשך 10 דקות על מתלה תיל; מחבתות הפוך. בזהירות לקלף את נייר שעווה, ואת העוגה מגניב לחלוטין על מתלה חוט. העוגה יכולה להתבצע יום מראש ומכוסה בניילון נצמד.
למעלה עם איטלקית מקצפת Icingcheck את המתכון צעד אחר צעד שלנו וטיפים לקשט להלן.
בקערה גדולה, לנצח 1/4 קרם כפית של טרטר 3 חלבוני ביצה גדולים עם מערבל במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס.
שלב 1 כוס סוכר, 1/4 כוס מים, ו 1/4 כפית מלח בסיר קטן. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב רק עד הסוכר מתמוסס, ולהביא לרתיחה. לבשל, ללא ערבוב, במשך 2 דקות או עד מדחום ממתקים רושם 23
יוצקים סירופ סוכר חם בזרם דק על חלבוני ביצה, מכים במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. הכה ב 1/2 כפית תמצית וניל.
מניחים שכבת עוגה 1 על דוכן העוגה; להפיץ את השכבה הראשונה עם זיגוג 1/2 כוס. הפוך את השכבה הנותרת הפוך (כך הצד השטוח פונה למעלה) ומניח על גבי השכבה הראשונה.
מורחים 1/2 כוס הדובדבן על השכבה השנייה.
מורחים הדובדבן שנותר לכסות את העוגה. צור פסגות דקורטיביות באמצעות גב כף גדולה, אם תרצה בכך. אתה יכול לעשות עוגה עד לנקודה זו, לקרר אותו במשך כמה שעות, ולאחר מכן לקשט רק לפני ההגשה.
מקשטים עם פטל וענפי מנטה.
הערה: הביצים במתכון זה אינן מבושלות במלואן, מה שעשוי להיות חשש אם אתה בהריון או שיש לך מערכת חיסונית פגומה.