קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

עוגת פירות יער עם ציפוי איטלקי-מרנג

עוגת פירות יער עם ציפוי איטלקי-מרנג
עוגת פירות יער טרייה עם ציפוי מרנג איטלקי עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 281 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, סוכר, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגת מזון מלאך עם ציפוי מרנג לימון, Mascarpone שוקולד עוגה פאונד עם ציפוי מרנג קפה, ו עוגת מרנג תות טרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
כדי להפוך את העוגה: מעיל 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם ספריי בישול; קו תחתית המחבתות עם נייר שעווה. נייר שעווה מעיל עם ספריי בישול; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווהנייר שעווה
3
מניחים את הסוכר והחמאה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית במשך 5 דקות או עד היטב מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
4
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
5
מוסיפים את תמצית הוניל.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
6
כפית קלות את הקמח לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
סכיןסכין
7
מערבבים את הקמח, את אבקת האפייה, ו 1/4 כפית מלח, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
8
מוסיפים את תערובת הקמח והחלב לסירוגין לתערובת הסוכר, מתחילים ומסתיימים בתערובת הקמח; מערבבים לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
חלבחלב
9
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות עוגה מוכנות. מחבתות ברז חדה פעם על הדלפק כדי להסיר בועות אוויר.
10
אופים ב 350 במשך 3035 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. עוגה מגניבה במחבתות במשך 10 דקות על מתלה תיל; מחבתות הפוך. בזהירות לקלף את נייר שעווה, ואת העוגה מגניב לחלוטין על מתלה חוט. העוגה יכולה להתבצע יום מראש ומכוסה בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
נייר שעווהנייר שעווה
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
11
למעלה עם איטלקית מקצפת Icingcheck את המתכון צעד אחר צעד שלנו וטיפים לקשט להלן.
12
בקערה גדולה, לנצח 1/4 קרם כפית של טרטר 3 חלבוני ביצה גדולים עם מערבל במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
13
שלב 1 כוס סוכר, 1/4 כוס מים, ו 1/4 כפית מלח בסיר קטן. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב רק עד הסוכר מתמוסס, ולהביא לרתיחה. לבשל, ללא ערבוב, במשך 2 דקות או עד מדחום ממתקים רושם 23
מרכיבים שתצטרך
ממתקיםממתקים
סוכרסוכר
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מחבת רוטבמחבת רוטב
14
יוצקים סירופ סוכר חם בזרם דק על חלבוני ביצה, מכים במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. הכה ב 1/2 כפית תמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
סירופ פשוטסירופ פשוט
חלבוניםחלבונים
15
מניחים שכבת עוגה 1 על דוכן העוגה; להפיץ את השכבה הראשונה עם זיגוג 1/2 כוס. הפוך את השכבה הנותרת הפוך (כך הצד השטוח פונה למעלה) ומניח על גבי השכבה הראשונה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציפויציפוי
16
מורחים 1/2 כוס הדובדבן על השכבה השנייה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציפויציפוי
17
מורחים הדובדבן שנותר לכסות את העוגה. צור פסגות דקורטיביות באמצעות גב כף גדולה, אם תרצה בכך. אתה יכול לעשות עוגה עד לנקודה זו, לקרר אותו במשך כמה שעות, ולאחר מכן לקשט רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציפויציפוי
18
מקשטים עם פטל וענפי מנטה.
מרכיבים שתצטרך
פטלפטל
מנטהמנטה
19
הערה: הביצים במתכון זה אינן מבושלות במלואן, מה שעשוי להיות חשש אם אתה בהריון או שיש לך מערכת חיסונית פגומה.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה