עוגת פירות כהה
עוגת פירות כהה היא צמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 503 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 5 אוהדים. אם יש לך תמצית לימון, קמח, צימוקים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור חג המולד. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 32%. נסו עוגת פירות כהה, סוכריות פירות שוקולד מריר, ו שוקולד מריר פסיפלורה s ' mores (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 163°. חמאה שני מחבתות כיכר 9x5 אינץ', קו אותם בנייר כסף, ואז חמאה לסכל. שמנת החמאה או קיצור, מוסיפים את הסוכר החום, ומכים עד אור.
מוסיפים את תמצית הלימון והביצים ומכים היטב. מערבבים את המולסה ומתמזגים.
מערבבים יחד את הקמח, סודה לשתיה, קינמון, allspice, מייס, ציפורן, ומלח; הכה לתערובת הראשונה.
מוסיפים את החלב ומכים עד חלקה. מערבבים את הפירות מסוכרים, אתרוג, צימוקים, פקאנים, ומערבבים היטב. כפית לתוך המחבתות ואופים במשך 1 עד 1 1/4 שעות, או עד קיסם יוצא נקי. להפוך על מדפים להתקרר. כאשר מגניב לחלוטין, לעטוף היטב ולאחסן במיכל אטום.
משרים שתי חתיכות גדולות של גזה בברנדי. לעטוף כל עוגת פירות בכותנה, מכסה את כל הצדדים, ואז לעטוף היטב בנייר כסף. להרטיב את הגבינה עם ברנדי נוסף כל כמה ימים במשך כשבוע. הברנדי יהיה טעם העוגה ולעזור לשמר אותו מדי.
Reprinted with permission from The Fannie Farmer Cookbook by Marion Cunningham. © 1996 Knopf