עוגת פירות לבנה
זה מושלם עבור חג המולד. גשו לסופר וקנו דומדמניות, סוכר של ממתקים, נתחי אננס מסוכרים, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו-35 דקות. . עם כפית נסו עוגת פירות לבנה, עוגת פירות לבנה, ו עוגה לבנה מלאה פירות (מתכונים דומים).
הוראות
קוצצים אננס, צימוקים, ודובדבנים.
מערבבים פירות קצוצים עם דומדמניות, קליפת תפוז, ואתרוג; להשרות במיץ תפוזים לילה.
מחממים תנור ל 275 מעלות F (135 מעלות C).
מניחים מחבת קטנה של מים בתנור. קו אחד 5x9 מחבת כיכר אינץ ' ושני מחבתות כיכר 3x8 אינץ עם קלף או נייר שעווה כפול.
בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר קונדיטור. מוסיפים חלמונים מוכים. מערבבים פירות, מיץ ופקאנים.
בקערה נקייה, לנצח את החלבונים ביצה לפסגות. מקפלים לתוך הבלילה. מלא מחבתות 2/3.
אופים במשך 2 עד 2 1/2 שעות עד חום זהוב, או עד קיסם יוצא נקי כאשר מוכנס.