עוגת פירות לשמר
עוגת פירות לשמר עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 48 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. אם יש לכם דבש, תאנים, מי סידןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו עוגת פירות לבנה: עוגת פירות קלה של ננה ג'פסון, Fruktkaka (עוגת פירות שבדית .... לא כמו האמריקאי Fruitcake), ו תאנים לשמר (מתכונים דומים).
הוראות
אם אתה הולך לשמר את לשמר, להכין את הצנצנות ואת העפעפיים: מניחים שלושה צנצנות חצי ליטר על מדף בסיר גדול.
מוסיפים מספיק מים כדי לכסות את הצנצנות, ומביאים לרתיחה על חום גבוה. מרתיחים במשך 10 דקות, ולאחר מכן לכבות את החום ולאפשר לצנצנות לנוח במים החמים. בינתיים, לשים להקות ועפעפיים בסיר קטן לכסות עם מים.
חום מעל חום בינוני עד שהמים רותחים, ואז להסיר את המחבת מהחום ולאפשר את הלהקות ואת העפעפיים לנוח במים חמים עד מוכן לשימוש.
בסיר גדול וכבד, מערבבים את האננס וכל מיצים, דובדבנים, משמשים, תאנים, אגוזי מלך, צימוקים, יין, מיץ לימון, קינמון, אגוז מוסקט, מי סידן וחמאה. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות. מבשלים עד פירות יבשים התרככו קצת, כחמש דקות.
בינתיים, מערבבים יחד את הדבש ואת הפקטין בקערה קטנה.
מוסיפים את תערובת הדבש לסיר ומחזירים פרונקל מתגלגל מלא. להרתיח חזק לדקה אחת.
הסר את הסיר מן החום לרפרף כל קצף מפני השטח של לשמר עם כף מתכת קרה.
מצקת את לשמר חם לתוך צנצנות מעוקרים חם, עוזב 1/4 אינץ ' headspace. נגב את הקצוות של צנצנות, לכסות עם מכסים, ואת הרצועות בורג על עד בקושי חזק.
מניחים צנצנות על מתלה בסיר ומכסים לחלוטין עם מים. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להרתיח במשך 10 דקות. כבה חום, לחשוף סיר, ולאפשר צנצנות לנוח במים במשך חמש דקות.
הסר צנצנות מן הסיר ולאפשר להם לנוח ללא הפרעה על השיש במשך שש שעות או לילה.