עוגת פירות רוזמרין פריך
עוגת פירות רוזמרין פריך היא טבעוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 361 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, שמן זית, רוזמרין בתוספת 2 ענפים, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת פרמזן רוזמרין פריך עם ארוגולן ושקדים / ללא גלוטן ודגנים חינם, עוגיית רוזמרין, ו עוגיית רוזמרין.
הוראות
מחממים תנור ל 232° עם תבנית אפייה כבדה על המדף באמצע.
מערבבים יחד קמח, רוזמרין קצוץ, אבקת אפייה, ומלח בקערה בינונית. הפוך באר במרכז, ולאחר מכן להוסיף מים ושמן בהדרגה לערבב לתוך קמח עם כף עץ עד צורות הבצק. ללוש בצק בעדינות על משטח עבודה 4 או 5 פעמים.
מחלקים את הבצק ל 3 חתיכות ולגלגל החוצה 1 חתיכת (לשמור על חתיכות שנותרו מכוסות בניילון נצמד) על גיליון נייר קלף לתוך סיבוב 10 אינץ ' (צורה יכולה להיות כפרית; הבצק צריך להיות דק).
מברשת קלה העליון עם שמן נוסף לפזר אשכולות קטנים של עלי רוזמרין על גבי, לחיצה מעט.
מפזרים מלח ים. שקופית עגולה (עדיין על קלף) על גיליון אפייה שחומם מראש ואופים עד זהב חיוור משחימים כתמים, 8 עד 10 דקות.
להעביר לחם שטוח (להשליך קלף) כדי לקרר, ולאחר מכן לעשות 2 סיבובים נוספים (1 בכל פעם) על קלף טרי (לא שמן או מלח עד ממש לפני האפייה). לשבור לחתיכות.
לחם שטוח יכול להתבצע 2 ימים קדימה מקורר לחלוטין, ולאחר מכן נשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר.