עוגת פירות תפוחים
עוגת פירות תפוחים עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 9 גרם חלבון, 34 גרם שומן, ובסך הכל של 732 קלוריות. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. זה מושלם עבור חג המולד. 8 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב וצמחוני דיאטה. גשו לסופר וקנו דובדבנים מרשינו, קיצור, צימוקים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 49%. הציון הזה די טוב. נסו לח רסק תפוחים עוגת פירות, עוגת פירות לבנה: עוגת הפירות הקלה של ננה ג'פסון, ו פרוקטקה (עוגת פירות שוודית .... לא כמו אמריקאי עוגת פירות) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (160 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית צינור בגודל 10 אינץ'. קו תחתון עם נייר קלף ושמן שוב.
בקערה גדולה, סוכר שמנת וקיצור עד בהיר ורך.
מוסיפים ביצים ומערבבים היטב.
קל כף קמח לתוך כוס מדידה;רמה.
שלב 1/2 כוס קמח עם אגוזים, צימוקים, תמרים ו 1/2 כוס דובדבנים, מערבבים עד לציפוי. הניחו בצד.
מוסיפים לתערובת הביצים 2 3/4 כוסות קמח, סודה לשתיה, קינמון, פלפל אנגלי, ציפורן ומלח. מערבבים במהירות נמוכה עד לחות, ואז היכו 2 דקות במהירות בינונית.
מקפלים תערובת פירות ואגוזים ורוטב תפוחים לבלילה.
יוצקים את הבלילה לתבנית צינור בגודל 10 אינץ'. מסדרים מעל חצאי דובדבנים ופקאן.
אופים בחום של 325 מעלות צלזיוס (160 מעלות צלזיוס) למשך 1 שעה ו -15 עד 45 דקות, או עד שקיסם המוחדר למרכז מתנקה. מגניב זקוף במחבת 5 דקות. הפוך זקוף על רשת והסר את התבנית ונייר הקלף. מגניב לגמרי.