עוגת פסחא סיציליאנית
עוגת פסחא סיציליאנית היא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 463 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 היו אומרים שזה פגע במקום. זה מושלם עבור פסחא. אם יש לך תמצית vanillan, חלבונים ביצה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-30 דקות. . עם כפית ציון של 39% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: קיש פסחא לארוחת בוקר חג הפסחא / המטבח של סימון, ביסקוויטים חג הפסחא, איך לעשות ביסקוויטים חג הפסחא ללא ביצים, ו קנולי סיציליאניname.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). בסיר, להביא 2 כוסות מים לרתיחה.
מוסיפים אורז ומערבבים. להפחית חום, כיסוי ומבשלים במשך 20 דקות.
מניחים צימוקים בסיר קטן ומכסים במים רותחים. מבשלים על אש נמוכה או 10 דקות.
הסר מהחום, לנקז ולהניח בצד.
כדי להפוך את הבצק: בקערה בינונית, חמאת שמנת וסוכר כוס 1/3 עד אור ורך. מקציפים 1 חלמון ביצה. מערבבים בקמח עד שהתערובת יוצרת כדור. לעטוף עם פלסטיק ולתת לנוח במקרר לפחות 2 שעות.
בסיר בינוני, לשלב אורז מבושל, חלב, גרידת תפוזים ו 1 כף סוכר. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת היא שמנת ועבה.
מערבבים בגבינת ריקוטה, 3 חלמונים ביצה, 1/3 כוס סוכר, צימוקים מבושלים וקינמון. מערבבים במי פרח וניל ותפוז.
בקערת ערבוב זכוכית או מתכת גדולה, להכות חלבונים ביצה עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים 1/3 של הלבנים לתוך הבלילה, ואז לקפל במהירות בלבנים שנותרו עד לא פסים להישאר.
מרדדים 3/4 של הבצק מאפה לתוך מעגל 11 אינץ 'בשורה התחתונה ואת הצדדים של מחבת 9 אינץ' springform.
מרדדים את הנותרים 1/4 של הבצק לתוך מעגל 10 אינץ ' וחותכים לרצועות סריג. לחצות את הרצועות על המילוי. אטמו את רצועות הסריג אל הבצק התחתון.
אופים בתנור שחומם מראש במשך שעה, או עד מאפה הוא חום זהוב. מגניב בטמפרטורת החדר במשך כ 5 שעות.