עוגת פסטה איטלקית
מתכון עוגת פסטה איטלקית יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 50 דקות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 31 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 807 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, גבינת פרמזן, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: Pastan e Fagioli (פסטה איטלקית ומרק שעועית), עוגת פסטה איטלקית, ו פסטה איטלקית בפאן.
הוראות
מחממים תנור ל 204°. לבשל ולנקות פסטה לפי ההוראות.
בינתיים, מברשת לחם עם חמאה. ב 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית, שורה תחתונה בצד עם לחם, חמאת הצדדים למעלה מעט חופפים פרוסות.
אופים כ 10 דקות או עד חום בהיר.
בינתיים, בקערה גדולה, מערבבים גבינה שוויצרית, 1 כף של בזיליקום ורוטב אלפרדו.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F.
מוסיף פסטה לתערובת רוטב; לזרוק לערבב ביסודיות. כפית לתוך קרום אפוי.
מפזרים עגבניות, בצל וגבינת רומנו.
אופים 15 עד 20 דקות או עד חם.
בואו לעמוד 5 דקות לפני חיתוך.
מפזרים עם הנותרים 1 כף בזיליקום.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.
![סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון