עוגת פקאן בורבון-כתום עם קרם בורבון
המתכון בורבון-פאי פקאן כתום עם קרם בורבון מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט סופר צמחוני ומתאים לאוהבי מזון דרומי. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש קינוח זה 781 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 48 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו סוכר, קצפת, סוכר חום זהוב, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: פאי פקאן בורבון כתום, עוגת פקאן בורבון-כתום, ו בורבון אפרסקים וקרם קוקוס פנקייק עם סירופ קרם בורבון.
הוראות
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לסיבוב 13 אינץ'.
העברה ל 9 אינץ צלחת עמוקה צלחת עוגת זכוכית. Trim overhang ל 1/2 אינץ'. מקפלים overhang תחת; crimp קצוות דקורטיביים. להכניס למקרר 1 שעה.
מחממים תנור ל 375°f. ציפוי עוגה עם לסכל. מילוי עם שעועית יבשה או משקולות עוגה.
אופים עד הקצוות קרום להתחיל חום וקרום מוגדר, על 17 דקות.
אופים עד חום זהוב, לחיצה עם גב של מזלג אם בועות קרום, על 5 דקות יותר.
מעבירים קרום פאי למדף. לשמור על טמפרטורת התנור.
להקציף סוכר חום, סירופ תירס, וחמאה מומסת בקערה גדולה כדי להתמזג.
להקציף ביצים 1 בכל פעם. מערבבים בקליפות תפוז מסוכרות, 3 כפות בורבון, קליפת תפוז מגוררת, וניל, מלח, ולאחר מכן פקאן קלוי.
יוצקים מילוי לתוך קרום מוכן.
לאפות עוגה עד הקצוות לנפח במרכז מוגדר רק, על 50 דקות. עוגה מגניבה על מדף לפחות 1 שעה. (ניתן לעשות 6 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.)
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות 1 כוס שמנת מקוררת, 2 כפות סוכר, ונשאר 1 כף בורבון בקערה גדולה עד קרם מחזיק פסגות.
מגישים עוגה חמה או בטמפרטורת החדר עם קרם בורבון.