קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת פקאן בורבון שוקולד

עוגת פקאן בורבון שוקולד
עוגת פקאן בורבון שוקולד דורש על 1 שעה ו 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 33 גרם של שומן, וסך הכל 413 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. זה עובד טוב כמו קינוח זול למדי. אם יש לכם בורבון, שבבי שוקולד למחצה, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת שוקולד פקאן בורבון, עוגת שוקולד פקאן בורבון (דל שומן!), ו עוגות פאי פקאן בורבון שוקולד עם ציפוי פקאן חמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
שמן וקמח מחבת קפיץ 9 אינץ'. ממיסים את השוקולד והחמאה בקערה קטנה על דוד כפול.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
דוד כפולדוד כפול
קערהקערה
3
הסר מהחום, והניח סיר בצד עוזב את הקערה על גבי סיר.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
סירסיר
4
להקציף חלמונים ביצה ו 1/2 של הסוכר בקערת ערבוב מתכת.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
מקציףמקציף
5
מניחים את הקערה על מים רותחים מעט, ולהקציף עד חלמונים להגיע 140 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
6
הסר קערה מחום והכה תערובת ביצה וסוכר עם מיקסר חשמלי לשלב סרט.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
7
מוסיפים את הבורבון לתערובת השוקולד, ואז מקפלים את החלמון ואת תערובת הסוכר לתערובת השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
בורבוןבורבון
סוכרסוכר
חלמון ביצהחלמון ביצה
8
מערבבים קמח עם פקאנים ומקפלים לתוך תערובת שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
פקאניםפקאנים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
9
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה ואת הסוכר הנותר כדי ליצור פסגות רכות, ולאחר מכן לקפל לתוך תערובת שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
שוקולדשוקולד
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
10
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה ואופים במשך 20 עד 25 דקות. אפשר לעוגה להתקרר במחבת ולאחר מכן למקם במקפיא לפחות 2 שעות. ברגע שהוא קפוא, להסיר צדדים של מחבת springform. הפוך עוגה על מתלה חוט ולהסיר את החלק התחתון של מחבת springform.
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
11
הכינו גנאש על ידי הבאת שמנת כבדה לרתיחה ושפכו שמנת על שוקולד צ ' יפס בקערה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
שמנת כבדהשמנת כבדה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
12
להקציף עד חלקה לחלוטין. הגדר מתלה חוט עם עוגה על גבי sheetpan.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
מקציףמקציף
13
יוצקים ganache חם פושרת על עוגה, ציפוי עוגה לחלוטין, recoating במידת הצורך. בעדינות נענוע חוט מתלה כדי לעזור לנקז גנאש עודף.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
14
הסר עוגה מתלה חוט עם מרית ומניח על צלחת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
מריתמרית