עוגת פקאן בורבון שוקולד
עוגת פקאן בורבון שוקולד דורש על 1 שעה ו 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 33 גרם של שומן, וסך הכל 413 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. זה עובד טוב כמו קינוח זול למדי. אם יש לכם בורבון, שבבי שוקולד למחצה, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת שוקולד פקאן בורבון, עוגת שוקולד פקאן בורבון (דל שומן!), ו עוגות פאי פקאן בורבון שוקולד עם ציפוי פקאן חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
שמן וקמח מחבת קפיץ 9 אינץ'. ממיסים את השוקולד והחמאה בקערה קטנה על דוד כפול.
הסר מהחום, והניח סיר בצד עוזב את הקערה על גבי סיר.
להקציף חלמונים ביצה ו 1/2 של הסוכר בקערת ערבוב מתכת.
מניחים את הקערה על מים רותחים מעט, ולהקציף עד חלמונים להגיע 140 מעלות F.
הסר קערה מחום והכה תערובת ביצה וסוכר עם מיקסר חשמלי לשלב סרט.
מוסיפים את הבורבון לתערובת השוקולד, ואז מקפלים את החלמון ואת תערובת הסוכר לתערובת השוקולד.
מערבבים קמח עם פקאנים ומקפלים לתוך תערובת שוקולד.
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה ואת הסוכר הנותר כדי ליצור פסגות רכות, ולאחר מכן לקפל לתוך תערובת שוקולד.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה ואופים במשך 20 עד 25 דקות. אפשר לעוגה להתקרר במחבת ולאחר מכן למקם במקפיא לפחות 2 שעות. ברגע שהוא קפוא, להסיר צדדים של מחבת springform. הפוך עוגה על מתלה חוט ולהסיר את החלק התחתון של מחבת springform.
הכינו גנאש על ידי הבאת שמנת כבדה לרתיחה ושפכו שמנת על שוקולד צ ' יפס בקערה.
להקציף עד חלקה לחלוטין. הגדר מתלה חוט עם עוגה על גבי sheetpan.
יוצקים ganache חם פושרת על עוגה, ציפוי עוגה לחלוטין, recoating במידת הצורך. בעדינות נענוע חוט מתלה כדי לעזור לנקז גנאש עודף.
הסר עוגה מתלה חוט עם מרית ומניח על צלחת הגשה.