עוגת פקאן דובדבן הפוכה עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לקינוח שלך. מתכון זה מכין 8 מנות עם 630 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח עוגה, אבקת אפייה, שמנת מתוקה כבדה, ועוד מספר מצרכים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 6 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 24%. מתכונים דומים: עוגת דובדבן הפוכה, עוגת דובדבן הפוכה, ו עוגת פקאן משמש הפוכה.
הוראות
1
יוצקים חמאה ל-9 אינץ ' לא משומן. תבנית אפייה עגולה; מפזרים סוכר חום. מסדרים דובדבנים בשכבה אחת מעל סוכר חום; למעלה עם אגוזי פקאן.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודה
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2
בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר עד אור רכה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים וניל.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
(קיבלר)
4
שלב את הקמח, אבקת האפייה והמלח; מוסיפים לתערובת המוקרמת לסירוגין עם חלב חמאה, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
כף מעל שכבת פקאן.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
6
אופים בחום של 350 מעלות למשך 40-45 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שהופכים לצלחת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
לציפוי, בקערה גדולה מקציפים שמנת וגבינה עד שהיא מתחילה להסמיך. מוסיפים בהדרגה סוכר ותמציות של קונדיטורים; מקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
רוטב חמוציות, להגשה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
עוגה בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "