עוגת פקאן חמאה משחימה
מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. גשו לסופר וקנו סירופ תירס, ביצים, קליפות פאי בלתי מוסוות, או עוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כדורי פקאן משחימים של סוכר, עוגיות פקאן מזוגגות בחמאה, ו פורל צרוב מחבת עם חמאת פקאן משחימה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים 1 כוס של חצאי הפקאן על גיליון עוגיות ואופים ב 400 במשך כ 5-8 דקות או עד מבריק ארומטי.
בואו מגניב, ואז לקצוץ כך שיש לך 1 כוס קצוץ פקאנים קלויים וכחצי כוס של חצאי פקאן (אלה יהיו הגבול).ממיסים את החמאה בסיר המוגדרת על אש בינונית ומבשלים אותה רק עד שהיא מתחילה להשחים.
הסר מהחום ולתת לו להתקרר במשך כ 10 דקות.
לטאטא את הביצים קלות בקערת ערבוב גדולה.
להקציף את הסוכר, סירופ תירס, וניל ומלח.
שים את הפקאן הקצוץ במעטפת העוגה הבלתי מוסווית ושפוך את המילוי מעל. השתמש בחצאי הפקאן הנותרים כדי ליצור גבול.
אופים ב 400 במשך 10 דקות, ואז להפחית את החום ל 325 מעלות F. ואופים עוד 35-45 דקות* * או עד הצדדים נקבעים אבל המרכז (על מעגל 3 אינץ באמצע) הוא עדיין jiggly.
הסר מהתנור. העוגה תהיה מוכנה כשהיא מתקררת.
תן לזה להתקרר בטמפרטורת החדר לכמה שעות. לאחסן במקרר עד מוכן לשרת. אתה יכול לשמור את זה בטמפרטורת החדר, אבל זה לא יהיה קשה כמו.