עוגת פקאן תירס ממתקים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פאי תירס מתוק פקאן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 514 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור ליל כל הקדושים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות אם יש לכם ביצים, קרום פאי בלתי-עטוף, תמצית ונילן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגת גבינה עם שוקולד פקאן, ממתקי פקאן דרומיים, ו ממתקי פקאן אשכולות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 163°. אם עדיין לא, מניחים את קרום העוגה בצלחת עוגה. שים את זה במקרר עד שתהיה מוכן למלא את זה.
אם אתה מזוגג על החלק של החומרים שביקשו פקאן להיות קלוי, קדימה, טוסט אותם בעוד התנור מתחמם. פזר אותם על תבנית אפייה ומניח בתנור. לאחר ריחני, להסיר אותם. זה לא צריך לקחת יותר מ 8 דקות בערך בתנור חימום מראש.
שים את סירופ תירס וסוכר חום בסיר כבד על חום בינוני ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד הסוכר מתמוסס.
הסר מהחום ולהוסיף את החמאה, ווניל.
תן לתערובת להתקרר, ולאחר מכן להוסיף את הביצים ולהקציף עד חלקה (לא להוסיף את הביצים בעוד התערובת היא עדיין חמה מאוד, אחרת יהיה לך ביצים מקושקשות!).
תוציא את קרום העוגה מהמקרר. עכשיו, לסדר את הפקאן (אשר צריך להיות קלוי אבל מקורר על ידי החברה) לאורך החלק התחתון של הקרום.
תוסיפי את הסוכריות תירס. נאבקתי קלות בתערובת ביד, כדי לוודא שהיא מעורבבת בצורה יפה ואחידה.
יוצקים את תרחיף סוכר חם על גבי, בעדינות, כדי לא להרגיז שלך בעדינות פרופורציות ממתקים ואגוזים. חלקם יעלו כמו קסם לפסגה. זה דבר טוב.
מניחים בתנור שחומם מראש ואופים במשך 40 עד 45 דקות, או עד המילוי מוגדר ואת הקצוות של הקרום הם השחמה. זה עדיין יהיה לנענע באמצע רק קצת כאשר אתה לוקח את זה, אבל החלקים החיצוניים צריכים להיות המשרד. החלק המרכזי ייקבע עוד פעם אחת הוסר מהחום.
מניחים עוד כמה סוכריות תירס על החלק העליון של העוגה מייד אחרי שאתה לוקח אותו מהתנור. זה יעזור לאנשים לדעת שיש לו תירס ממתקים בפנים, כמו סוכריות יהיה נמס ולא יכול להיות מוכר. להיות עדין בעת הצבת אותם על גבי, כך שאתה לא לפגוע בעצמך או לפגוע בעוגה.
בואו להתקרר על מתלה תיל במשך כ -20 דקות. אני אוהב להעביר אותו למקרר במשך כשעה, כך שהוא יכול להגדיר לחלוטין.
מגישים בטמפרטורת החדר, או חמים קלות ומגישים עם גלידה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. Chateau Ste. מישל ריזלינג עם 4.4 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![שאטו סטי. מישל ריזלינג]()
שאטו סטי. מישל ריזלינג
# 14 Wine Enthusiast Top 100 Best Buies of 2018chateau Ste. ריזלינג עמק קולומביה של מישל הוא תערובת של ריזלינג מכל רחבי עמק קולומביה של וושינגטון. המטרה שלהם היא לעצב מרענן, טעים, בינוני יבש ריזלינג וינטאג ' לאחר הבציר. היין מציע ניחוחות וטעמים פריכים עם מינרליים עדינים. זהו "riesling היומיום" שלהם כי הוא תענוג לשתות וקל להתאים עם מגוון רחב של מזונות.זוג עם פירות טריים, סרטן, גבינות מתונות, או עוף.