עוגת פרליין דלעת משובשת
נסו עוגת פרליין דלעת משובשת, עוגת דלעת מחבת פרלין + איך להכין מחית דלעת תוצרת בית, ו עוגת דלעת פרלין (מתכונים דומים).
הוראות
הכן את הבלילה דלעת: מחממים תנור ל 35
גריז 3 (9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות. תחתית קו עם נייר קלף, ושומן ונייר קמח.
שלב 2 כוסות קמח והבא 6 מרכיבים בקערה קטנה. היכו 1 1/2 כוסות סוכר מגורען והבא 3 מרכיבים במהירות בינונית עם מערבל לעמוד חשמלי כבד עד מעורבב.
להוסיף דלעת, מכות עד מעורבב.
מוסיפים חלב-חמאה, מכים עד שמתמזגים. בהדרגה להוסיף תערובת קמח, מכה במהירות נמוכה רק עד מעורבב לאחר כל תוספת.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכנות.
הכן את הבלילה גבינת שמנת: Beat גבינת שמנת והבא 4 מרכיבים במהירות בינונית עם מערבל לעמוד חשמלי כבד חובה עד שמנת.
מוסיף ביצים, מכות עד מעורבב. טיפת חמאת גבינת שמנת על ידי ערימות כף על גדוש על הבלילה דלעת במחבתות, בעדינות מערבולת עם סכין.
אופים ב 350 במשך 25 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על מדפי תיל 10 דקות; להסיר עוגות מן המחבתות כדי מדפי תיל, מגניב לחלוטין (כ 40 דקות).
בינתיים, להכין מילוי פקאן פרלין: להביא 1/2 כוס סוכר חום הבא 2 מרכיבים לרתיחה בסיר מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן. להרתיח, לטאטא כל הזמן, 1 דקה או עד הסוכר הוא מומס.
לטאטא יחד חצי חצי ו קורנפלור בקערה קטנה עד חלקה; בהדרגה להוסיף תערובת סוכר חום, לטאטא כל הזמן. חזור לרתיחה, ומרתיחים, לטאטא כל הזמן, 1 דקה או עד מעובה. מערבבים בפקאנים ו 1 כפית. וניל. תערובת מגניב 20 דקות.
מורחים מילוי בין שכבות עוגה מקורר.
הכן קצפת מתובלת: לנצח שמנת כבדה במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי 1 דקה.
מוסיפים אבקת סוכר והבא 2 מרכיבים, להכות עד פסגות רכות טופס.
מורחים ציפוי על גבי וצדדים של עוגה.