עוגת פרלין אפרסק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת פרלין אפרסק. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 493 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא פקאן, קמח, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו אפרסק פרלין Bombes עם סירופ אפרסק, עוגת אפרסק מיושנת, ו סנדלר אפרסק פרליין (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את האפרסקים, 1/4 כוס סוכר, טפיוקה ומיץ לימון; לתת לעמוד במשך 15 דקות.
בקערה קטנה, לשלב את הקמח, האגוזים והסוכר הנותר; לחתוך בחמאה עד מתפורר.
מפזרים שליש פירורים לתוך קליפת עוגה.
מוסיפים תערובת אפרסק; מפזרים פירורים שנותרו.
אופים ב 450° במשך 10 דקות. להפחית את החום עד 350°; אופים במשך 30 דקות או עד האפרסקים רכים ציפוי זהוב חום.
מגישים עם קצפת או גלידה אם תרצה.