עוגת פתיתי שלג וניל
עוגת פתיתי שלג וניל דורשת בערך שעתיים ו-15 דקות מההתחלה ועד הסוף. תמורת 83 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מספיק ל-16 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -3 גרם חלבון , 7 גרם שומן , ובסך הכל 324 קלוריות . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-18 יגידו שהוא פגע במקום. מתכון זה מ-Allrecipes דורש ריבת פטל, תערובת עוגה, פודינג וניל ג'לי וחלב. זה עובד מצוין כקינוח. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון מדויק של 0% . ציון זה ניתן לשיפור. עוגת ספוג וניל עם פודינג מוקה שוקולד , עוגת פאונד וניל , ופנה קוטה אפוטי גרניטן ווניל דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
חממו תנור ל-350 מעלות פרנהייט.
הכינו את בלילת העוגה ואפו לפי ההוראות שעל האריזה לשתי שכבות עגולות (23 ס"מ), תוך ערבוב חבילה אחת של תערובת פודינג יבשה לתוך הבלילה לפני יציקתה לתבניות המוכנות. קררו את העוגות בתבניות 10 דקות; הפכו אותן על רשתות צינון. הוציאו בעדינות את התבניות; קררו את העוגות לחלוטין.
בינתיים, ציירו 3 או 4 צורות של פתיתי שלג על נייר, בקוטר של בין 2.5 ל-7.5 ס"מ.
מניחים על מגש; מכסים בנייר אפייה. ממיסים את השוקולד לפי ההוראות שעל האריזה; מצננים 5 דקות. מעבירים לשקית ניילון קטנה הניתנת לסגירה חוזרת; חותכים פינה קטנה מתחתית השקית. משרטטים דוגמאות של פתיתי שלג עם שוקולד, ומסודרים מחדש לפי הצורך לקבלת 35 פתיתי שלג משוקולד בסך הכל. מקפיאים 10 דקות או עד שהשוקולד יציב. מעבירים בזהירות את פתיתי השלג לצלחת; מקררים עד לשימוש.
טורפים את תערובת הפודינג היבשה הנותרת, סוכר וחלב בקערה גדולה בעזרת מטרפה במשך 2 דקות. מוסיפים את ה-Cool Whip.
מניחים שכבת עוגה אחת על צלחת; מורחים ריבה, לאחר מכן 1/3 מתערובת הפודינג. מכסים בשכבת העוגה הנותרת. מצפים את החלק העליון והדפנות של העוגה בתערובת הפודינג הנותרת. מקשטים בפתיתי שלג של שוקולד. שומרים בקירור.