זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו ביצים, חלב, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. וזה יוצא מן הכלל. נסו עוגת דובדבנים, עוגת חמאה, ו עוגת אוכמניות טריה (מתכונים דומים).
הוראות
1
לטגן הראשון 3 מרכיבים, 1/4 מלח כפית, ופלפל במחבת 10 אינץ ' ovenproof מעל חום בינוני גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב עד בקר מתפורר והוא כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
הסר תערובת ממחבת, ולנקז. לנגב מחבת נקייה עם מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
שמן חום במחבת מעל חום בינוני-גבוה; הקש תפוחי אדמה מטוגנים לתחתית המחבת ובאופן שווה את הצדדים עם גב של כף. לבשל 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מסירים מהחום, וכפית תערובת בשר בקר וגבינה מתפשטים על תפוחי אדמה מטוגנים. מערבבים יחד חלב, ביצים, ונותר 1/4 כפית מלח; לשפוך על ממרח גבינה. מסדרים תפוחי אדמה מגורסים מתובלים סביב קצה המחבת, הקשה לתוך תערובת בשר.