עוגת צ'יזבורגר
פשטידת צ'יזבורגר היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 629 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו פלפל טחון, חלב, עגבניות שימורים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. מתכונים דומים: עוגת דובדבנים, עוגת חמאה, ו עוגת אוכמניות טריה.
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה, חום את בשר בקר הקרקע במשך 5 עד 10 דקות; לנקז עודף שומן.
מוסיפים את הבצל, המלח, פלפל שחור טחון, אבקת צ ' ילי, עגבניות, תירס, אפונה ושעועית ירוקה. להפחית את החום נמוך ולתת להתבשל.
בינתיים, בקערה גדולה, לשלב את תערובת אפיית חלב חלב חלב חלב.
מערבבים היטב כדי ליצור בצק. פיצול במחצית ולגלגל את הבצק החוצה כדי בשורה התחתונה של 9x13 אינץ ' תבנית אפייה. ודא שהבצק מכסה את התחתית ואת הצדדים של המנה.
לאחר תערובת הבשר התבשלה במשך כ 15 עד 20 דקות, לשפוך לתוך צלחת אפייה על הבצק. כפית פירה על תערובת הבשר, מתפשט באופן שווה.
שים את הגבינה על תפוחי האדמה.
מרדדים את החצי השני של הבצק כדי להתאים מעל. חתוך את הקצוות ואטום .
אופים ב 450 מעלות F (230 מעלות C) במשך 25 עד 35 דקות, או עד חום זהוב.