קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קופסת קרח לימון

עוגת קופסת קרח לימון
פאי קוביות קרח לימון עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 587 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. לך לחנות ותביא חמאה, קרקרים, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו גלידת לימון שמנת.

הוראות

1
מחממים התנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
במעבד מזון, דופק את הקרקרים גרהם עם סוכר ומלח עד הקרקע דק אבל לא אבקתי.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מוסיפים את החמאה והדופק עד שהפירורים נרטבים באופן שווה; מעבירים למחבת springform 9 אינץ ' ולוחצים לתחתית ושני שלישים במעלה הצד. מניחים את המחבת על תבנית אפייה מעוטרת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4
בקערה בינונית, לטאטא את החלב המרוכז עם מיץ לימון. בקערה אחרת, באמצעות מיקסר כף יד, לנצח את גרידת לימון עם חלמונים עד חיוור. הכה בתערובת חלב מרוכז עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
יוצקים את המילוי לתוך הקרום.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
6
אופים את העוגה במשך 25 דקות, עד שהמרכז מתנועע מעט והקצוות נקבעים.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
7
להעביר את המחבת למתלה; לתת מגניב במשך 1 שעה. באופן רופף לכסות את המחבת עם ניילון לעטוף להקפיא את העוגה לפחות 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
לעטוף מגבת מטבח חמה, לחה סביב הצד של מחבת springform לשחרר את העוגה; להסיר את הטבעת. באמצעות סכין חמה, לחתוך את העוגה, להעביר צלחות לשרת.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים