עוגת קופסת קרח לימון
פאי קוביות קרח לימון עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 587 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. לך לחנות ותביא חמאה, קרקרים, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו גלידת לימון שמנת.
הוראות
במעבד מזון, דופק את הקרקרים גרהם עם סוכר ומלח עד הקרקע דק אבל לא אבקתי.
מוסיפים את החמאה והדופק עד שהפירורים נרטבים באופן שווה; מעבירים למחבת springform 9 אינץ ' ולוחצים לתחתית ושני שלישים במעלה הצד. מניחים את המחבת על תבנית אפייה מעוטרת.
בקערה בינונית, לטאטא את החלב המרוכז עם מיץ לימון. בקערה אחרת, באמצעות מיקסר כף יד, לנצח את גרידת לימון עם חלמונים עד חיוור. הכה בתערובת חלב מרוכז עד חלקה.
יוצקים את המילוי לתוך הקרום.
אופים את העוגה במשך 25 דקות, עד שהמרכז מתנועע מעט והקצוות נקבעים.
להעביר את המחבת למתלה; לתת מגניב במשך 1 שעה. באופן רופף לכסות את המחבת עם ניילון לעטוף להקפיא את העוגה לפחות 6 שעות.
לעטוף מגבת מטבח חמה, לחה סביב הצד של מחבת springform לשחרר את העוגה; להסיר את הטבעת. באמצעות סכין חמה, לחתוך את העוגה, להעביר צלחות לשרת.