קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות7
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קוקוס. לח. מזוגג. טבעוני

עוגת קוקוס. לח. מזוגג. טבעוני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת קוקוס. לח. מזוגג. וגן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 670 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 33 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, חלב קוקוס, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת דלעת לחה, עוגת לימון מזוגגת לחה, ו עוגת שוקולד טבעונית לחה (מתכונים דומים).

הוראות

1
זו ההודעה הראשונה שלי על מתכון לעוגה. כנראה בגלל שעד לפני כמה שבועות מעולם לא היה לי מחבת. ואם יש דבר אחד שאתה עושה למעשה צריך לעשות עוגת שמרים נכונה - זה מחבת עוגת שמרים. עוגת Bundt הראשונה שלי: עוגת קוקוס טבעונים עם זיגוג קוקוס מבריק מטפטף מעל. לחות במרקם עם איכות ספוגית.
מרכיבים שתצטרך
קוקוסקוקוס
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
2
מגישים אותו חם ולח, זיגוג מבריק ורטוב - כפי שמוצג בתמונות שלי. או לשרת מקורר ולאפשר את העוגה כדי לחזק, צובר גוף עשיר-הדובדבן הופך מתוק, אטום, חמאת קטיפה בצבע שלג במרקם.עכשיו כל העניין הזה של עוגת שמרים מרגיש קצת 1950-ish לי. וזה בדיוק למה אני סוג של אוהב את זה. ויש סיבה טובה למצב רוח רטרו עוגת שמרים inspires...In יראת כבוד למחבת. תחשוב על זה, מלבד "cupcake" הפופולרי תמיד-מה משותף אפוי טוב דורש מחבת מיוחדת מאוד כדי ליצור אותו? בראוניז ועוגות שכבה יכולים לעבוד במגוון רחב של כלי אפייה מרובעים או עגולים - ומחבת לחם רב תכליתית נחמדה יכולה לעשות הכל מלחם בננה לקציץ סנדוויץ ' שאור. אבל מחבת Bundt הוא כל כך ייחודי - זה אירוע אפייה משלו באמת. ואפיית עוגת שמרים השראה רטרו, 1950 של תה זמן, אווירה חגיגית, חברתית, מסיבה טובה..היסטוריה של עוגת שמרים / מחבת. עד כמה שזה נראה שהפאן הומצא באורח פלא בעידן האמריקאי האיקוני הידוע כ "שנות ה - 50" ... זה לא היה. המחבת הייתה סימן מסחרי משנת 1950 על ידי דייוויד דאלקוויסט, מייסד ה-Nordic Ware, שממוקם בסנט לואיס פארק, מינסוטה. המקור האמיתי של המחבת בסגנון Bundt עקבות בחזרה לצד השני של העולם-גרמניה, אוסטריה, והונגריה באמת. אז מה אתה יודע, פאן Bundt האמריקאי הידוע לשמצה (כמו רוב אבותינו) הוא מהגר.למעשה טירוף פאן / עוגה Bundt היה מאוד מקדים את זמנו. כמו אלה פופס עוגה טיפשי-tastic, מזונות ב-a-צנצנת ו שייקים ירוקים-המגמה של" Bundt " היה סימן של פעמים - והתרחש באמצעות כמה שיווק ערמומי מעורבב עם כמה ערעור מילה-of-פה רציני של 1950. אתה יכול להודות לנשים של 1950 על שנתנו רגליים מגמה זו. זה היה עידן מסיבת טאפרוור. עוגות Bundt היו עוד מגמה חמה מרחפת במעגלים החברתיים בשכונה. אני ממשיך לדמיין סצנות מפלזנטוויל והעזרה.אני פשוט יכול לראות את זה .. "נשים שאוכלות צהריים" לוגמות תה וקפה בשמלות פסטל פרחוניות, שיער מסורק בלולאות חיצוניות מרוססות שיער נוקשה-שפתון ורוד קפוא על פיותיהם הנרגשים כשהם מחליפים מתכונים לעוגות עוגה ומתרברבים על כמה פרוסות של המתכון שלהן לבונדט שאכל את בעליהן אחרי ארוחת הערב. אה, אם רק הנשים האלה היו Pinterest.אבל מכיוון שמדיה חברתית עדיין הייתה במרחק חצי מאה, אנחנו צריכים להודות לעסקים גדולים על שהצית את טירוף עוגת Bundt. המגמה הוצתה כאשר פילסברי נתן חסות לקוקוף עוגת שמרים - גם בערך באותו זמן, עוגת פאונד (שכולם כבר ידעו ואהבו) בושלה במחבת שמרים והונחה בדפי ספר הבישול הטוב של משק הבית. בום. באנדט נולד בתרבות האמריקאית.(היסטוריה Bundt דרך foodtimeline) ומגמת Bundt ממשיכה. העמדה שלי היא הוכחה לכך.אני חייב להודות שיש משהו מקסים בעוגת שמרים. הרכסים הרכים בעוגה, צורת הסופגנייה החתימה, אידיאלי עבור חיתוך קל, אחיד. קווי העוגה הדקים המושכים המאפשרים זיגוג מזוגג להמיס ולהתכרבל, עטו בשלולית סוכר מבריק. אז מספיק לפטפט Bundt נשים (וחבר ' ה-yay איך הזמנים השתנו במטבח), מאפשר פופ Bundt בתנור, תלול קצת תה, לחלוט קצת קפה שחור, לפרוש מפת שולחן הפשתן הטובה ביותר שלנו ולהפוך את גרסת Chordettes של מר סנדמן .. באנג, באנג, באנג, באנג, באנג, באנג, באנג, באנג, באנג, באנג, באנג, באנג, באנג, באנג, באנג.עוגת קוקוס טבעונית עם Glazemakes קוקוס אחד Bundt עם זיגוג
מרכיבים שתצטרך
פופפופ
לחם בננהלחם בננה
כיכר לחםכיכר לחם
עוגה יבשהעוגה יבשה
ציפויציפוי
קוקוסקוקוס
קאפקייקסקאפקייקס
קפהקפה
ציפויציפוי
סוכרסוכר
תהתה
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
מחבת כיכרמחבת כיכר
תנורתנור
3
עוגה: יבש: 3 כוסות קמח לבן אורגני 1 כפית cinnamon1 כפות אבקת אפייה 1 כפית סודה 1 כפית מלח1 כוס פתיתי קוקוס משובחים, unsweetenedwet: 1 כוס סוכר אורגני 1 / 4 כוס מייפל syprup1 / 3 כוס שמן קוקוס בתולה, softened1 כף וניל extract1 1/4 כוסות חלב קוקוס מלא שומן 1 / 2 כוס מים 2 כפות זרעי פשתן + 1/2 כוס חומץ תפוחים 1/2 כוס חומץ תפוחים תפוח
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחיםחומץ תפוחים
פתיתי קוקוספתיתי קוקוס
שמן קוקוסשמן קוקוס
זרעי פשתןזרעי פשתן
קוקוסקוקוס
ונילוניל
סירופ מייפלסירופ מייפל
4
זיגוג קוקוס: 1 כוס אבקת סוכר אורגני 1/2 כוס פתיתי קוקוס, unsweeteneda כמה כתמים של שאריות חלב קוקוס (או חלב סויה) 2-3 כפות שמן קוקוס בתולה, מרכך1 כפות מיץ לימון (אופציונלי)קמצוץ מלח + כמה טיפות תמצית וניל
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
פתיתי קוקוספתיתי קוקוס
חלב קוקוסחלב קוקוס
שמן קוקוסשמן קוקוס
מיץ לימוןמיץ לימון
סוימילקסוימילק
קוקוסקוקוס
זיגוגזיגוג
מלחמלח
5
מחממים תנור ל 350 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
גריז מחבת Bundt שלך עם שמן קוקוס בתולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קוקוסשמן קוקוס
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
7
מערבבים את החומרים היבשים בקערת ערבוב גדולה.
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
8
מערבבים היטב את זרעי הפשתן עם מים כוס 1/2 ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
זרעי פשתןזרעי פשתן
מיםמים
9
בעדינות לנצח את החומרים הרטובים-כל מלבד תערובת פשתן חומץ תפוחים תפוחים. אתה רוצה שמן קוקוס בתולה שלך להיות רך מספיק כדי להתמזג בצורה חלקה לתוך החומרים האחרים - כל צריך להיות על טמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחיםחומץ תפוחים
שמן קוקוסשמן קוקוס
זרעי פשתןזרעי פשתן
10
מקפלים את תערובת הפשתן לתוך החומרים הרטובים. מערבבים עד חלקה.&. מקפלים את התערובת היבשה לתוך רטוב. עד חלקה. לאחר מכן לקפל את חומץ תפוחים האחרון-זה בסדר אם הוא מקורר.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחיםחומץ תפוחים
זרעי פשתןזרעי פשתן
11
יוצקים תערובת למחבת.
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
12
אופים ב 350 מעלות במשך 50-60 דקות או עד הדף הוא מבעבע משחימים - להשתמש במבחן קיסם במידת הצורך.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
13
אפשר לקרר 20 דקות טובות לפני ניסיון להסיר עוגה מחבת. להפריש להתקרר.1
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
14
הכו יחד את זיגוג הקוקוס שלכם. אתה יכול להתאים את החומרים הבסיסיים כדי להתאים עם זאת רזה או עבה אתה אוהב זיגוג שלך. שים לב כי מאז אתה משתמש בשמן קוקוס, זיגוג יהיה מוצק כאשר צונן - אז זה בסדר אם זה נראה מימי או שמנוני על לשפוך על עוגת Bundt.1
מרכיבים שתצטרך
שמן קוקוסשמן קוקוס
קוקוסקוקוס
זיגוגזיגוג
15
יוצקים זיגוג מעל העוגה העליונה.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
16
מגישים חם ו 'רטוב' או צונן במקרר ומגישים מגניב וחמאה.Bundting שמח! מה המתכון האהוב עליך לעוגת שמרים?צריך מחבת שמרים? - >מחבתות עוגה
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפולים2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם1גבינת פרמזן מגוררת2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות1אוראו ממולאים כפולים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1אוראו ממולאים כפוליםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים3קרום: פירורי קרקר גרהםes של שאריות חלב קוקוס (או חלב סויה)es של שאריות חלב קוקוס (או חלב סויה)791 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן קוקוס בתול, מרוכךשמן קוקוס בתול, מרוכך2קרום: פירורי קרקר גרהםשמן קוקוס בתול, מרוכךשמן קוקוס בתול, מרוכך2קרום: פירורי קרקר גרהםזרעי פשתן + 1/2 כוס מיםזרעי פשתן + 1/2 כוס מים2961 לב מפאלדי טרי אם אפשרחלב קוקוס שמן מלאחלב קוקוס שמן מלא8קצת קישואים קצוציםעכשיו כל העניין הזה של עוגת שמרים מרגיש קצת 1950 של לי. וזה בדיוק למה אני סוג של אוהב את זה. ויש סיבה טובה למצב רוח רטרו עוגת שמרים השראהעכשיו כל העניין הזה של עוגת שמרים מרגיש קצת 1950 של לי. וזה בדיוק למה אני סוג של אוהב את זה. ויש סיבה טובה למצב רוח רטרו עוגת שמרים השראה1גבינת פרמזן מגוררתמיץ לימון (אופציונלי)מיץ לימון (אופציונלי)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראבקת סוכר אורגניתאבקת סוכר אורגנית1צביטהקמצוץ מלח + 3 טיפות תמצית ונילקמצוץ מלח + 3 טיפות תמצית וניל1אוראו ממולאים כפוליםועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר אורגניסוכר אורגני1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפתיתי קוקוס, לא ממותקים. פתיתי קוקוס, לא ממותקים.2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפתיתי קוקוס משובחים, לא ממותקים. פתיתי קוקוס משובחים, לא ממותקים.1גבינת פרמזן מגוררת(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לבן אורגניקמח לבן אורגני8קצת קישואים קצוציםומגמת Bundt ממשיכה. העמדה שלי היא הוכחה לכךומגמת Bundt ממשיכה. העמדה שלי היא הוכחה לכך