עוגת קוקוס עם ציפוי מסקרפונה
עוגת קוקוס עם ציפוי מסקרפונה היא צמחוני ומספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 661 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. אם יש לכם גבינת מסקרפונה, אבקת סוכר, ציפורן טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו עוגת קוקוס עם ציפוי מסקרפונה, עוגת אוכמניות שקדים עם ציפוי מסקרפונה, ו עוגת שוקולד מקסיקנית עם ציפוי מסקרפונה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325°f. שורה תחתונה של מחבת קפיץ בקוטר 9 אינץ ' עם נייר קלף; נייר חמאה ומחבת.
לטאטא קמח ואבקת אפייה בקערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח סוכר, 3/4 כוס חמאה, ווניל בקערה גדולה עד מעורבב. הכה בביצים 1 בכל פעם.
מוסיפים תערובת קמח לסירוגין עם חלב 2 תוספות כל אחד, פועם עד רק מעורבב. מערבבים 1 1/2 כוסות דק קוקוס מגורד ו 1 1/4 כפיות קליפת לימון.
העברת תערובת למחבת מוכנה; החלק העליון.
אופים עד tester מוכנס למרכז יוצא נקי, על 1 שעה 20 דקות. עוגה מגניבה במחבת 20 דקות.
חותכים סביב הצדדים כדי לשחרר; הפוך על מגש. מגניב לגמרי.
באמצעות מיקסר חשמלי, היכו 3 כפות חמאה, 1 1/2 כפיות קליפת ליים, מסקרפונה, וציפורן בקערה גדולה.
הוסף fowderedsugar; לנצח רק עד חלקה.
מורחים ציפוי מסקרפונה מעל עוגה מקוררת.
מקשטים קצה עליון עם 1/2 כוס קוקוס מגולח. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. כיסוי עם כיפת עוגה וצינה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
* גבינת שמנת איטלקית; נמכר בסופרמרקטים רבים ובשווקים האיטלקיים.