קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קוקוס עם ציפוי של 7 דקות

עוגת קוקוס עם ציפוי של 7 דקות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת קוקוס עם ציפוי 7 דקות. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 790 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-21 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חלבוני ביצה, תמצית קוקוס, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו עוגות קוקוס עם ציפוי של שבע דקות ופתיתי קוקוס, עוגת שוקולד עם ציפוי של שבע דקות, ו עוגת שוקולד שטן כלב עם שבע דקות ציפוי מרשמלו (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. שמן קל 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה. בשורה התחתונה של כל מחבת עם נייר קלף. שמן את נייר הקלף ולאחר מכן קמח את המחבת. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תנורתנור
מחבתמחבת
2
מניחים את הקמח, אבקת אפייה ומלח לקערת ערבוב גדולה להקציף לשלב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
מקציףמקציף
3
מערבבים את חלב הקוקוס וקרם קוקוס בקערה קטנה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
קרם קוקוסקרם קוקוס
חלב קוקוסחלב קוקוס
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מניחים את החמאה לתוך קערה של מערבל לעמוד באמצעות מצורף ההנעה, קרם על מהירות בינונית עד רכות, כ 1 דקה. הפחת את המהירות לנמוך ובהדרגה להוסיף את הסוכר לאט מעל 1 עד 2 דקות. לאחר הוספת כל הסוכר, עצור את המיקסר וגרד את הצדדים. הפעל את המערבל בחזרה למהירות בינונית ולהמשיך creaming עד התערובת מבהירה במידה ניכרת במרקם ומגדילה מעט נפח, כ 2 עד 3 דקות. מערבבים בתמצית הקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
תמצית קוקוסתמצית קוקוס
חמאהחמאה
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
קערהקערה
5
עם המיקסר על מהירות נמוכה, מוסיפים את תערובת הקמח לסירוגין עם תערובת החלב לחמאה ולסוכר ב 3 קבוצות, המסתיימות בתערובת החלב. אל תערבבי יותר מדי.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
6
בקערה נפרדת, לטאטא את החלבונים ביצה עד שהם יוצרים פסגות נוקשות. מקפלים את החלבונים לתוך הבלילה, רק עד בשילוב. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין המחבתות לדפוק את המחבתות על הדלפק מספר פעמים כדי להסיר כל אוויר ולהפיץ את הבלילה באופן שווה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
מחבתמחבת
7
מניחים בתנור על המדף האמצעי.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
אופים במשך 40 דקות או עד העוגה הוא זהב בהיר בצבע ומגיע לטמפרטורה פנימית של 200 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
מגניב את העוגה במחבתות במשך 10 דקות ולאחר מכן להסיר ולהעביר מתלה קירור. ברגע שהעוגות התקררו לחלוטין לחתוך את קו המשווה של כל אחד כדי ליצור 4 שכבות.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
10
מניחים את המים קוקוס כוס 1/3 לתוך בקבוק שפריץ קטן לרסס באופן שווה על הצד לחתוך של 4 שכבות. אם אין לך בקבוק שפריץ אתה יכול לצחצח את מי הקוקוס עם מברשת מאפה סיליקון. אפשר לשבת בזמן הכנת הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
מי קוקוסמי קוקוס
ציפויציפוי
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
1
להביא 1 ליטר מים לרתיחה בסיר 4 ליטר על חום גבוה. הפחת את החום למדיום כדי לשמור על רתיחה יציבה. בינתיים, מניחים את החלבונים ביצה, סוכר, מי קוקוס, קרם של טרטר ומלח לתוך בגודל בינוני-קערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
מי קוקוסמי קוקוס
חלבוניםחלבונים
סוכרסוכר
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מניחים את הקערה על פני המים רותחים ומיד להתחיל להכות עם מערבל יד חשמלי להגדיר מהירות נמוכה. לנצח במשך 1 דקה ולאחר מכן להגדיל את המהירות גבוהה ולהמשיך לנצח במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
3
הסר מהחום והכה בתמציות קוקוס ווניל במשך 1 דקה. אפשר את הציפוי לשבת במשך 5 דקות לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
קוקוסקוקוס
ונילוניל
4
מניחים כ 3/4 כוס של הציפוי על השכבה הראשונה של העוגה, מפזרים 1/2 כוס קוקוס העליון עם השכבה הבאה. חזור עד שתגיע לשכבה העליונה. כפור את החלק העליון ואת הצדדים של העוגה ומפזרים את הקוקוס שנותר. מקררים לפחות 30 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
קוקוסקוקוס

מרכיבים

2חתיכות טופי הית' בר1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה404דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קמח עוגה, בתוספת נוספת למחבתות, כ 3 כוסותקמח עוגה, בתוספת נוספת למחבתות, כ 3 כוסות1קוקוס (ראה הערה של קוק)קוקוס (ראה הערה של קוק)227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קוקוס מגורד מ 1 קוקוס, כקוקוס מגורד מ 1 קוקוס, כ1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקרם קוקוס טריקרם קוקוס טרי1אוראו ממולאים כפוליםתמצית קוקוסתמצית קוקוס1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרחלב קוקוס טריחלב קוקוס טרי791 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 ממתק טיפת מסטיק מצופה סוכר1 ממתק טיפת מסטיק מצופה סוכר1חתיכות טופי הית' ברבצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים3largesגלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי4גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי0חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1אוראו ממולאים כפוליםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סוכר, כ 1 3/4 כוסותסוכר, כ 1 3/4 כוסות454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סוכר, כ 2 1/4 כוסותסוכר, כ 2 1/4 כוסות227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר1חתיכות טופי הית' בר(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)