תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת קוקוס קלוי עם מילוי קוקוס וקרם חמאה. מנה אחת מכילה 851 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 53 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. אם יש לך אבקת אפייה, קוקוס, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות נסו עוגת קוקוס קלויה של Throwdown עם מילוי קוקוס וקרם חמאה קוקוס, פול האוס: עוגות קוקוס, מילוי לימון, ציפוי קרם חמאה קוקוס-לימון, קוקוס קלוי, ו כבוד: עוגת קוקוס עם קרם קוקוס מילוי וקרם חמאה גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את העוגה: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. חמאה וקמח שני 9 אינץ 'על 2 אינץ' מחבתות עוגה עגולות בשורה התחתונה עם נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תנור
2
לטאטא יחד את החלב, חלבונים, זרעי וניל תמצית וניל בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
תמצית וניל
חלבונים
וניל
זרעים
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
3
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, לערבב יחד את 2 1/4 כוסות קמח, הסוכר, אבקת אפייה ומלח. עם המיקסר פועל במהירות נמוכה, להוסיף את 12 כפות חמאה, חתיכה אחת בכל פעם, ולהמשיך להכות עד התערובת דומה פירורים לחים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
חמאה
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
קערה
4
הוסף את כל אבל 1/2 כוס תערובת החלב והכה במהירות בינונית עד חיוור ורך, על 1 1/2 דקות. עם המיקסר על מהירות נמוכה, להוסיף את התערובת 1/2 כוס חלב הנותרים. הגדל את המהירות לבינונית והכה למשך 30 שניות נוספות. לגרד את הצדדים של הקערה ומערבבים במשך 20 שניות יותר. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבתות העוגה להחליק את צמרות עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
חלב
ציוד שתשתמש בו
מרית
בלנדר
קערה
5
אופים עד שקיסם מוכנס למרכז יוצא עם כמה פירורים מצורפים, 22 עד 24 דקות. מגניב בסירים על מדף אפייה במשך 10 דקות. הפעל סכין קטנה סביב הצדדים של המחבתות ולהפוך את העוגות על מדף האפייה.
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
סכין
6
הסר את נייר הקלף ולתת מגניב לחלוטין, כ 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
1
מערבבים את פודינג הקוקוס ואת הקרם בקערה שוט עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס
פודינג
קרם
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
הפוך את קרם הקוקוס: הכה את הסוכר של החמאה והממתקים במערבל עמדה מצויד מצורף ההנעה עד אור ורך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
קוקוס
חמאה
קרם
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
3
מוסיף את פודינג קוקוס ומלח; לנצח עד קרם חמאה הוא חלק.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס
פודינג
מלח
4
להרכיב את העוגה: להשתמש בסכין משונן ארוך לחתוך כל עוגה אופקית לתוך 2 שכבות. שמור את אחת השכבות התחתונות השטוחות לחלק העליון של העוגה.
ציוד שתשתמש בו
סכין משונן
5
מניחים עוד אחת השכבות על קרטון עגול, לחתוך בצד למעלה, מברשת עם כמה סירופ פשוט קוקוס. כפית שליש ממילוי הקוקוס על העוגה, ושימוש במרית מתכת קטנה לקזז, מורחים אותה לשכבה זוגית, ומשאירים גבול של 1/2 אינץ ' סביב קצה העוגה. חזור עם 2 שכבות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
סירופ פשוט
קוקוס
מורחים
ציוד שתשתמש בו
מרית
6
מברשת את הצד לחתוך של שכבת העוגה השמורה עם הסירופ שנותר.
מרכיבים שתצטרך
סירופ
7
מניחים את השכבה, לחתוך בצד למטה, על גבי העוגה. כפור את הצדדים ואת החלק העליון של העוגה עם קרם חמאה. ללטף את הקוקוס הקלוי על הצדדים של העוגה ומפזרים קצת על החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס
8
מערבבים את החלב, חלב קוקוס שעועית וניל וזרעים בסיר בינוני שאינו מגיב; מביאים לרתיחה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
חלב קוקוס
שעועית וניל
זרעים
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
9
לטאטא את חלמונים ביצה, סוכר קורנפלור יחד בקערה גדולה. לאט לאט לטאטא את החלב החם לתערובת הביצה. להחזיר את התערובת למחבת, להגדיר אותו על חום בינוני ולהביא לרתיחה. לבשל, לטאטא כל הזמן, עד מעובה. לגרד את התערובת לתוך קערה, להסיר את שעועית וניל לטאטא את רום תמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
תמצית וניל
שעועית וניל
עמילן תירס
חלמון ביצה
סוכר
חלב
ביצה
רום
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
מחבת
10
בואו custard מגניב לטמפרטורת החדר, ואז לכסות עם ניילון לעטוף במקרר עד קר, לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פודינג
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
11
מערבבים 1 1 / 2 כוסות מים והסוכר בסיר ומביאים לרתיחה. מערבבים את הקוקוס, להסיר מהחום ולתת לשבת לפחות 30 דקות ועד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס
סוכר
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
12
מסננים את הנוזל לסיר נקי. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהתערובת מופחתת מעט, כ 5 דקות.