עוגת קוקוס קלויה של Throwdown עם מילוי קוקוס וקרם חמאה קוקוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת קוקוס קלוי של Throwdown עם מילוי קוקוס וקרם קוקוס. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 86 גרם של שומן, וסך הכל 1241 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. גשו לסופר וקנו סוכר, שמנת, שעועית וניל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-35 דקות. נסו עוגת קוקוס קלוי עם מילוי קוקוס וקרם חמאה, פול האוס: עוגות קוקוס, מילוי לימון, ציפוי קרם חמאה קוקוס-לימון, קוקוס קלוי, ו כבוד: עוגת קוקוס עם קרם קוקוס מילוי וקרם חמאה גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
מורחים את הקוקוס באופן שווה על תבנית אפייה וטוסט עד חום זהוב קלות, ערבוב פעם אחת, 8 עד 10 דקות. כבה את התנור ותן לקוקוס לשבת בתנור עד יבש מאוד ופריך, כ -15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס
מורחים
טוסט
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
4
מביאים מים וסוכר לרתיחה. מערבבים את הקוקוס, להסיר מהחום ולתת לשבת לפחות 30 דקות ועד 4 שעות. מסננים את הנוזל לסיר נקי, מביאים לרתיחה ולתת לבשל עד התערובת מופחתת מעט, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס
סוכר
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
5
בואו מגניב.
6
מערבבים את החלב ואת שעועית וניל וזרעים בסיר בינוני לא מגיב ומביאים לרתיחה מעל חום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
שעועית וניל
זרעים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
7
לטאטא יחד את החלמונים, סוכר קורנפלור בקערה גדולה. לאט לאט לטאטא את החלב החם לתערובת הביצה ואז להחזיר את התערובת לסיר על חום בינוני ולהביא לרתיחה, לטאטא כל הזמן, עד מעובה. לגרד את התערובת לתוך קערה ולהקציף ברום ותמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
תמצית וניל
עמילן תירס
סוכר
חלמון ביצה
חלב
ביצה
רום
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
סיר
8
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר ואז לכסות עם ניילון לעטוף במקרר עד קר, לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
9
מערבבים את פודינג ושמנת בקערה שוט עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
פודינג
קרם
ציוד שתשתמש בו
קערה
10
מקציפים את החמאה והסוכר במערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה עד אור ורך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
11
מוסיף את פודינג קוקוס ומלח ומכה עד בשילוב וחלק.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס
פודינג
מלח
12
מחממים תנור ל 350 מעלות F. חמאה וקמח 2 (9 על 2 אינץ') מחבתות עוגה עגולות ותחתיות קו עם נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תנור
13
לטאטא יחד את החלב, חלבונים, זרעי שעועית וניל תמצית וניל בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
תמצית וניל
שעועית וניל
חלבונים
זרעים
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
14
בקערה של מערבל מצויד מצורף ההנעה, לערבב יחד את הקמח, סוכר, אבקת אפייה ומלח. עם מערבל פועל במהירות נמוכה, להוסיף את החמאה, חתיכה אחת בכל פעם ולהמשיך להכות עד תערובת דומה פירורים לחים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
חמאה
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
15
מוסיפים את כל תערובת החלב למעט 1/2 לפירורים ומכים במהירות בינונית עד שהתערובת חיוורת ורכה, כ -1 1/2 דקות. עם מיקסר על מהירות נמוכה, להוסיף 1/2 כוס הנותרים של תערובת החלב, להגדיל את המהירות בינונית לנצח 30 שניות יותר. לגרד צדדים של קערה ומערבבים במשך 20 שניות יותר. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבת העוגות להחליק את צמרות באמצעות מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
חלב
ציוד שתשתמש בו
מרית
בלנדר
קערה
מחבת
16
אופים עד שקיסם מוכנס למרכז יוצא עם כמה פירורים מצורפים, 22 עד 24 דקות. מגניב במחבת על מדף אפייה במשך 10 דקות. הפעל סכין קטנה סביב הצד של המחבת והפוך עוגות על מדף האפייה, הסרת נייר קלף, ולתת מגניב לחלוטין, כ 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
קיסמים
תנור
סכין
מחבת
17
באמצעות סכין משונן ארוך, לחתוך כל עוגה אופקית לתוך 2 שכבות. שמור 1 של השכבות התחתונות השטוחות עבור החלק העליון של העוגה.
ציוד שתשתמש בו
סכין משונן
18
מניחים שכבה נוספת על קרטון עגול לחתוך בצד ומברשת עם כמה סירופ פשוט קוקוס. כף 1/3 של מילוי הקוקוס על העוגה באמצעות מרית מתכת קטנה לקזז, להפיץ אותו לתוך שכבה אפילו, משאיר גבול 1/2 אינץ ' סביב קצה העוגה. חזור עם 2 שכבות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
סירופ פשוט
קוקוס
מורחים
ציוד שתשתמש בו
מרית
19
מברשת את הצד לחתוך של שכבת העוגה השמורה עם הסירופ שנותר.
מרכיבים שתצטרך
סירופ
20
מניחים את השכבה לחתוך בצד למטה על גבי העוגה.
21
כפור את הצדדים העליון של העוגה עם קרם חמאה. לטפי את הקוקוס על צידי העוגה ומפזרים את הקוקוס הנותר על גבי העוגה.